Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ODkaz nemám, našli jsme to před 8 lety náhodou, ale zadej si Kožino.hr a určo se ti něco objeví. ![]()
Nejlépe když to bude blízko u moře, to je určo s vlastní pláží. My máme moře asi 10 m, hned za zahradou. Jsou to apartmány Katica, ale nevím jestli už nebudou mít plno. Taky je dobrý ubytování v chorvatsku.cz
ahoj můžete poradit kam na Makarskou rivieru?Pořád nemám nápad
Co takhle Baška Voda
nebo Tučepy
nebo Makarska
nebo podgora ![]()
Nejlépe pozvolný vstup do moře a možná i vyžití pro dcery(věk 10,7,2)díky
tyhle všechny letoviska jsou v sezoně masakr-miliony lidí ale je tam krásně ![]()
Ahojky..také plánuji dovolenou do Chorvatska s dcerou její 3 měsíce mám troch strach že je tak malinká..je plně kojená tak alespon strach o jídlo není
jedeme do apartmánu do Marina u Trgiru je to taková zátoka a moře je jen pres ulici..nějakou radu bych ráda vyslechla..docela se těším ale…
![]()
Ahojky..už jsem zpátky..bylo krásně a malá celou cestu autem více méně prospala..je to moje zlatíčko a to jí jsou 4měsíce..
![]()
Zdravím před 2 lety jsme byli v Chorvatsku na ostrově Krk v Bašce, mi teda v penzionu ale známí s 1,5 letou holčičkou byli tady a prej super http://www.hotelibaska.hr/…a-baska.aspx, pokud pojedem letos na dovču tak bych zase jela tam je tam krásná pláž kamínky, ale to neva a je to zátoka takže vlny mírné, hotel bych nepotřebovala, je tam plno krásných apartmánů hned u moře
@Kuba123 a nemáte náhodou někdo tip na nějaké dobré osvědčené ubytování v apartmánu za dobrou cenu? bylo by fajn, kdyby to bylo nějaké klidnější místo kde nejsou mraky turistů. děkuji
Tak to ti mužu doporučit Ruskamen a nejlepe s Duhou na pláži najdeš vždy volné místo je to levné a kousek k moři denně pořádáji výlety takže nemusíte sedět furt na jednom místě a dá se bydlet buď v chatkách nebo apartmánu
taky tam jezdí hodně dětí takže se vám děti zabaví z ostatníma a vy si můžete dovču užít na plno:-) já mam rodinu v chorvatsku takže mám projetých destinací spousty ale tahle vyhovuje tvým požadavkům nejvíc podle mě:-) Já jsem vždycky byla naopak na ty místa kde je spousta lidí prostě ruch ale přítel naopak letos se tam taky chystáme malá bude mít rok tak chcem na klidnější místo:-) jinak je tam krásně čisto je to na makarské riviéře takže autem se dostaneš i do větších míst kde seženeš fakt vše ![]()
Ahoj holky na Makarske je super Podgora byla jsem tam 3× a vždy super je to male městečko a není tak živě jak přímo Makarska nebo Baska Voda. Tucepi je taky fajn ale dražší. Nejhorší je Murter
jeste muzu doporučit Biograd na moru je u Zadaru a z Ostravy tam jsme do 9 hodin kdyz jedeme přes Slovinsko. Uz jsem byla v Chorvatsku snad všude a ráj na zemi je ostrov Lopud ma písečnou pláž a na ostrově je jeden hotel a par domu co poskytuji ubytováni v soukromí. Z pobřeží u me vede Podgora a vidím ze nejsem jedina kdo doporučuje.
@jannaa píše:
Zdravím před 2 lety jsme byli v Chorvatsku na ostrově Krk v Bašce, mi teda v penzionu ale známí s 1,5 letou holčičkou byli tady a prej super http://www.hotelibaska.hr/…a-baska.aspx, pokud pojedem letos na dovču tak bych zase jela tam je tam krásná pláž kamínky, ale to neva a je to zátoka takže vlny mírné, hotel bych nepotřebovala, je tam plno krásných apartmánů hned u moře
Tam je taky krásně ale docela dost lidí:-)ja jsem tam byla 3 krat a pak jsem byla v brele kousek vedle a do bašky jsem chodila na diskoteky pešky podél pláže:-D
Ahojky, v Chorvatsku je krasne vsude, ale za sebe muzu doporucit Biograd na Moru nebo Pakoštane!!! ![]()
My byli na Hvaru asi třikrát a vždycky se nám tam moc líbilo
Jezdili jsme do bungalovů Trim kousek od městečka Stari Grad…dalo se tam vždycky dojít hezkou procházkou, je tam spousta cukráren a restaurací, krámečků, ale i tak je to tam takový hezky klidný, je to všechno podél vody, večer osvícený, moc hezký
Chodili jsme hlavně navečer, jinak jsme byli u bungalovů, moře moc hezký, pláže taky, daly se najít moc hezký nezalidněný místečka. Já doporučuju ![]()