Dovolená - kam jedete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101910
2.6.20 10:01
@a12 píše:
A co vim tak ty vouchery bylo řečeno lidi nemusí přijmou a když budou chtít budou jim muset vrátit peníze :nevim:

No, pokud budou mít chuť se soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
2.6.20 10:02
@a12 píše:
Myslim toto.. Pres prazdniny nebudou mít žádný zájezdy a v září rodiny s detma už moc nikam nepojedou.. https://www.idnes.cz/…-doprava_cfr
A co vim tak ty vouchery bylo řečeno lidi nemusí přijmou a když budou chtít budou jim muset vrátit peníze :nevim:
Četlas to? Tam nepíšou, že nebudou mít přes léto žádný zájezdy, naopak. To samý, co zrušili už prodávají znovu
Včera jsem koukala zrovna na Alexandrii a normálně tam mají nabídku s cenami a termíny od konce června.. Ty vouchery - podle právníků je přijmout nemusí podle zákona, ale ty cestovky tam mají výjimky, kdo je přijmout nemusí - senioři, matky samozivitelky, atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
2.6.20 10:17

@shadowbabe Takto vypadá Český Krumlov ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
2.6.20 10:18

@a12 a proč by přes prázdniny nebyly zájezdy? :nevim: cestovky mají na nastartování měsíc, zájezdy určitě budou, a kdo má děcka ve školce, zvesela může v září jet
ty vidíš sklenici poloprázdnou, já poloplnou
moje cestovka už 19.6. jede Itálii, Chorvatsko už jezdí, a další státy začnou 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61145
2.6.20 10:49
@stinga píše:
@a12 a proč by přes prázdniny nebyly zájezdy? :nevim: cestovky mají na nastartování měsíc, zájezdy určitě budou, a kdo má děcka ve školce, zvesela může v září jet
ty vidíš sklenici poloprázdnou, já poloplnou
moje cestovka už 19.6. jede Itálii, Chorvatsko už jezdí, a další státy začnou 1.7.

Vsak ja nerikam, že pres prázdniny nebudou.. Rikam, ze některý cestovky, ty větší je zrušili..
@renap jo, četla od června by měli nabizet zajezdy tam, kam to bude možný.. Ale kdoví co kde bude zas v srpnu atd.
Si vem, že sis koupila zájezd placnu pro 4 lidi za 50 000 do Řecka, oni ti teda daj voucher, do Řecka se normálně bude moct odletět, tak si za ten voucher koupíš ten samej zájezd co si mela ale za těch 50000 to bude pro 3 :mrgreen:
Jako jo pro cestovku výhodný, ja bych teda radši chtěla buď peníze nebo ten stejnej zájezd co jsem měla za stejný peníze.
No naštěstí jsem ani nevim proc, v zimě zadnej zájezd nekoupili jak jsme meli v planu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.6.20 21:29

My jedeme na Vysočinu, takže nemusíme řešit žádných 50 tisíc :D jako je to každýho věc, ale za mě teda ne a zlatý Česko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.6.20 09:17

Hlavně zase jezděte do jiných zemí abyste to svinstvo sem znova dotáhli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.6.20 19:15
@Risanka píše:
Hlavně zase jezděte do jiných zemí abyste to svinstvo sem znova dotáhli :zed:

Nejezdi nikam, nos repirator a bud v klidu.
Jak dotahli? Vzdyt to tady lita vsude. V Italii u more bde mensi chytnout to nez v Praze, simte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
17.6.20 19:20

No ona ne všude bude ta dovolená tak nějak stejná jako dřív. Viděla jsem teď ve zprávách z pláží ve Španělsku. Budou je hlídat drony, budou tam semafory, na pláž bude mít přístup jen omezený počet lidí. Takže když to přesáhne limit, budou se dovolenkáři na moře dívat jen z dálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.6.20 19:24
@vokishka píše:
No ona ne všude bude ta dovolená tak nějak stejná jako dřív. Viděla jsem teď ve zprávách z pláží ve Španělsku. Budou je hlídat drony, budou tam semafory, na pláž bude mít přístup jen omezený počet lidí. Takže když to přesáhne limit, budou se dovolenkáři na moře dívat jen z dálky.

To me netrapi. Mame bungalow u bazenu a plaze s beach servisem.
Aspon tam bude min lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.6.20 19:39

@vokishka teď někde mluvil ten chlap, co je s německou cestovkou v té první várce na Mallorce a říkal, že jsou tam hygienická opatření ve smyslu desinfekce před večeří, namátkově měří teplotu, nabírají jídlo v rukavicích, švédské stoly normálně jsou, na pláži lehátka dál od sebe, ale to není problém, je tam poloprázdno. za 14 dní podle mě bude všechno už fungovat úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
17.6.20 20:19

@renap oni mluvili o oblasti kolem Malagy. Tam se na to ve velkém chystají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.6.20 21:33

@147lenka147 přesně, úplně souhlasím, my tam jezdíme pravidelně a letos už máme za sebou první výlet z Vysočiny a jako vždy jsme byli spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí