Dovolená, kdy ji vybrat a mám na ni nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12870
9.12.11 13:34
mikitaa píše:
no a co si tu dovolenou nechat az po RD? to jde taky ne? kdyz mas strach aby te nepropustili… :think:

To by šlo, ale dovolená by se krátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.12.11 13:42

Já se tam stejně nechci po rodičáku vracet,jak jsem psala vztahy nic moc,jen se bojím být nezaměstnaná,přeci jen nevím,jak se podaří druhé těhotenství nebo jak budu hledat novou práci.Už mám z toho hlavu jak pátrací balón,těmhle věcem vůbec nerozumím a nejradši bych jim to nechala.
Moc vám všem děkuju za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
9.12.11 13:57
IvčaL píše:
Já se tam stejně nechci po rodičáku vracet,jak jsem psala vztahy nic moc,jen se bojím být nezaměstnaná,přeci jen nevím,jak se podaří druhé těhotenství nebo jak budu hledat novou práci.Už mám z toho hlavu jak pátrací balón,těmhle věcem vůbec nerozumím a nejradši bych jim to nechala.
Moc vám všem děkuju za pomoc :kytka:

Tak pokud se tam nechceš vracet, tak bych si jen spočítala, že se výpovědní doba za čerpání dovolené nestihne a normálně si ji vybrala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.12.11 14:00

Díky,asi do toho půjdu,naštěstí mám ještě celou mateřskou na rozmyšlenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.9.17 16:27

Ahoj holky, oživuji.. 22.11.2017 mám nastoupit na mateřskou, smlouva se zaměstnavatelem mi vyprší k poslednímu listopadu. Od prosince jsem tím pádem nezaměstnaná, mám se někde hlásit když budu na mateřské? A taky mi zbývá ještě pár dní dovolené, kterou nemám vyčerpanou, mám na ni nárok po zkončení mateřské před nástupem na rodičák?? Momentálně jsem na nemocenské od června, nabíhá mi dovolená i přes nemocenskou? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
25.9.17 16:32

@LLenule111 Hlásit na zdravotní pojištovně, že bereš PPM. A dovolenou ti proplatí ke konci pracovního poměru. A nepíšeš od kdy v červnu si na nemocenské, ale asi se ti díky ní bude dovolená o nějaký den krátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.9.17 16:35

@j.a.n.i1 Od 1.6 jsem na nemocenské, ještě než jsem šla marodit, měla jsem 5 dní dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
25.9.17 16:48

@LLenule111 Tak to tipuju, že přijdeš o cca 1,5 - 2 dny, ale nevím, zda už při těch 5 bylo počítáno, že ti končí pracovní poměr ke konci listopadu… takže pokud ne, tak tam to bude o dalších 1,5-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.9.17 18:23

@j.a.n.i1 5 dni jsem měla ještě než jsem odešla marodit, takže dovolená během nemocenské se nenačítá ale naopak odečítá? A když mi končí smlouva tak mi ji proplatí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat