Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Reinka tak na klidnou dovolenou bych si fakt nevybrala zrovna Arenal, ale kazdemu vyhovuje neco jinyho
snad tam budete spokojeni ![]()
Klidná oblast je dle mého nározu u Caymelu.. Hezká pláž, skoro bych řekola, že jedna z nejkrásnějších na mallorce.
Příspěvek upraven 01.04.13 v 13:38
Ahojda holky, tak já v Arenalu makala, a trávit dovču bych tam určitě nechtěla..protože to jak se chovají němci, to jsem ještě nezažila ![]()
ale jinak je Mallorca nádherná, pro rodiny s dětmi doporučuji Alcudii ![]()
@jane-e já si myslím, že to bude to pravý místo pro mě
(a klidná dovolená jsem myslela bez dětí
až budu muset lovit Daniela zpod vody a tak, tak si už moc klidu neužiju
)
@lenule1982 ja osobne miluju plaz mezi Alcudii a Can Picafort, tam bych mohla jezdit kazdej rok ![]()
@Reinka no jo, ty ses takovej zivel
ale aby ti to to maly v brichu nedalo vyzrat ![]()
Ahoj
,
máte někdo zkušenosti s letoviskem na Mallorce Can Picafort-konkrétně hotel Sultan? Letos v půlce září 2014 tam letíme na dovolenou z Brna, je tu taky někdo, kdo letí ve stejném termínu?
Na Mallorce jsme totiž nikdy nebyli a tohle letovisko je prý nádherné.
Děkuji za Vaše aktuální postřehy a zkušenosti ![]()
Oživuji doskuzi o Mallorce. A budu ráda za každou radu.
Uvažujeme o dovolené na tomto krásném ostrově. Termín od cca 15.6.je přijatelný? Už je dost teplá voda, že nebudeme drkotat zubama? A je už většinou teplo na koupání, nebo je ještě proměnlivo?
Byli jsme v Alcudii, kde se nám moc líbilo. V tomto hotelu:
https://www.eximtours.cz/…17-118774409
Největší plus byl bar na pláži, což na Mallorce není běžné a určitý počet lehátek zdarma u baru na pláži. Vždy se nám podařilo sehnat volné, chodili jsme na pláž mezi prvními.
Takže tento hotel je v našem výběru i nyní. Jediné mínus-říká se, že na severu je o cca 3 stupně nižší teplota než na jihu a v červnu bych to brala asi jako zásadní.
Druhý hotel nad kterým uvažujeme:
https://www.eximtours.cz/…17-118774406
Hotel na pláži. Ale nevím zda je pláž alespoň přibližně tak pěkná jako v Alcúdii. A středisko blíž k Palmě-předpokládám, že autobusová doprava bude z tohoto střediska častější než ze severu. A možná autobusy pojedou i večer, aby bylo možné navštívit večerní Palmu.
Poraďte, který hotel by byl pro dovolenou lepší. A postřehy s počasím v červnu.
My byli loni od 10.6. A more jiz bylo prijemne, dcera 6 let tam byla porad I syn 8. mes. Ten mel neopren. Teplota vody kolem 23C a teplota vzduchu kolem 27, vecer teply dcerka obcas vecer svetrik.
@Framik A kde jste byli? Na severu, nebo jihu? A bylo sluníčko, nebo často oblačno, občas déšť? Vím, že to nejde paušalizovat, co bylo jeden rok, nemusí být ten další…my jsme byli začátek srpna a jen dva dny byla úplně jasná obloha. Jinak polojasno, dva dny pršelo. Celé dny.
Ahoj, my jsme v oblasti Paguera byli na konci června 2013. Byla jsem tenkrát s moji mámou a se skoro dvouletým chlapečkem. Byli jsme ale bytovaní v jiném hotelu. Oblast je to velice pěkná. Je tam hlavní ulice, kde je plno stánků, obchodů, restaurací a barů. Počasí bylo pěkné, ale moře chladné. Spíše hodně lidí bylo na lehátkách na pláži, v moři spíše otužilci, na břehu pak děti. Strašně tam foukalo. My jsme hodně výletovali. Navštívili jsme Palmu, kde jsme strávili celý den a pak jsme jeli do zoo + show delfínů, lachtanů a papoušku. Dopravovali jsme se autobusem i s kočárkem a bylo to v pohodě. Pokud bys chtěla ješte nějaké info, klidně se ozvi. ![]()
@lasička1 rodiče byli loni v tom Beverly Playa, byli nadšení, že to byla jejich nejlepší dovolená, líbil se jim hotel, pláž, bazén, služby, jídlo, - akorát otec prý měl problém, že v jídelně nesměl mít nátělník a kraťasy - bylo mu tam vedro,
bar u bazénu, městečko, mělká teplá voda -ale byli tam v červenci, takže červen neporadím, na výlet v Palmě byli organizovaně, měli zastávku v nějakém poutním místě v horách s ochutnávkou likérů
, v Palmě byli v katedrále světla a pak byl rozchod - výlet se jim též líbil,
mamka říkala, že až bude má malá větší, že ji tam sebou vezmou ![]()
@lasička1 my byli v Sillot/ Sa Coma a to je spise na vychode bych rekla. Prvni den bylo polojasno a foukalo ale to nam zas tak nevadilo byli jsme po priletu tak jsme sli prozkoumat letovisko, odpo jsme byli u bazenu. Jednou nam z niceho nic odpo se zatahlo a hodne sprchlo, ale jen kratce, pak slunicko to jsme jeli na vylet do Draci jeskyne, pak uz bylo jen slunicko a posledni 3 dny I bezvetri a to byl uz mazec. My meli hned kousek od hotelu autobus a dost jsme I vyletovali.