Dovolená na Mallorce

461
25.5.05 19:02

Dovolená na Mallorce

Ahojky!!!

zdravím všechny, co se chystají strávit dovolenou na Mallorce (i jinde) ale i ty co už tam byly a co už mají nějaké zkušenosti. Inspirovala mě diskuze na téma „dovolená na Krétě“.

Chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s dovolenou na Mallorce a dostupností těch základních věcí pro naše prcky. Myslím tím pleny, HIPPy, ubrousky, jogurty, mléko (sušené prý nemají ?), stan na pláž, atd…

Jedeme na sever ostrova (Alcudia) a většinu obchodů jsem na netu našla na jihu nebo východě. Tak nevím, co všechno táhnout s sebou, přece jen jsme dost omezený váhou 8)
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
27.5.05 15:13

Ahoj,
Mallorcu vcelku znám, pobyla jsem tam 1,5roku.Větší obcoďáky jsou za městem-většinou otevřeno do 22hod.Jde většinou o Alcampo, Pryca, Continental, Champion…
Nějaké menší určitě budou i v místě, popř. lékárny.
Pěknou dovču!!! Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.05 19:13

Ahoj Sendy,
s dovčou žádný strachy, všechno tam seženeš. Pleny, vlhčené ubrousky mají skoro v každém hotelovém krámku (ceny nejsou o moc vyšší než jinde). Skleničky s jídlem, kaše, mléka se dostanou v lékárně (v každém i menším letovisku) nebo v supermárčích (za městem). Jídla a přesnídávek není takový výběr jako u nás (říkají, že tam dávají mamči dětem jídlo z čerstvé zeleniny a ovoce a tohle tam moc nejde), kaše a mléka jsou taky. Značky jako všude v EU (Milupa, Hipp …). My si mlíko a gran. čaj vozíme svůj. Jinak dceři (1,5 r.) dáváme jídlo v hotelu, zelenina, těstoviny, maso, jogurty … To samé s hračkami (kyblíky, bábovky …) i stan - všechno kupujeme za pár eur většinou hned v hotelovém obchodě. Poprvé jsme vezli pro malou hračky z domova, vůbec o ně neměla zájem, tam si popadla první kyblík a balon a bylo vystaráno.
Doufám, že jsem tě moc neunavila svým kecáním.
Pěknou dovču!
Bára (taky Plzeň)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect