Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, koukala jsem na netu na stránky INVIA. Je to vyhledavač dovolených u více cestovek najednou. Nemáte někdo zkušenost? Našli jste touto cestou dovču? Díky Lenka
Našli jsme touto cestou dokonce svatební cestu a naprosto bez problémů, vše klaplo. Kamarádka přes ně byla minulý rok v Chorvatsku a můj strýc na Krétě a taky 100% spokojenost.
Claudie
Ja taky mela dovolenou pres INVIA a vse bez problemu, velka ochota a super spoluprace.
Ahojky, my s nimi byli na Krétě, resp. přes ně jsme to zařizovali - a naprostá spokojenost!! Takže nebojte se to využít!
Ha ha, to jste mě navnadili, hned se tam jdu podívat, třeba najdu, kam pojedeme za krtečkovo bříško… ![]()
Preji pekne rano ![]()
V loni jsme byli v Egypte, jediny problem byl, ze tam nebyl nas delegat. Potrebovali jsme ho jen kvuli vyletum a tak jsme se pridali ke Slovenske cestovce, jejich delegat nam rekl, ze ten problem trva jiz temer cele prazdniny.
Jinak perfektni dovolena.
Loni jsme s nimi byli na svatební cestě na Rhodosu a naprostá pohodička
Letos v červenci budeme mít navíc živý suvenýr ![]()
My jsme od nich byli loni na poslední chvíli v Bulharsku, byla to CK MILE. Vše v pohodě, dokonce létají i s ČSA.
masozravka : vím že toto je již stará diskuse, ale mohla bych se tě zeptat, jak to bylo s vyřízením viza? Přes invii přemýšlíme jet právě do Egypta na svatební cestu, ale nevim zda invia zařizuje vízum…cestovky to normálně dělají.
Vízum bych raději zařídila u http://www.studentagency.cz/…odukty/viza/
Mají s tím asi nejvíc zkušeností, už jen proto, že dělají jazykové a pracovní pobyty.
A dovolená s nimi jde taky zařídit na http://www.dovolena.cz/.
Ahoj.Je mozne zmenit ucastnika zajezdu 14 dni pred odjezdem?Misto manzela by jela kamaradka.Jedeme autem tak jde pouze o ubytovani.
@vicca Určitě lze, ale mám za to, že je tam nějaký poplatek, kolem 200kč, budeš to mít v podmínkách cestovky.
To jako fakt?
Co třeba zkusit zvednout telefon a zavolat do cestovky?
@vicca Menila jsem ted taky jednoho ucastnika, misto manzela maminku, protoze manzel je po urazu nohy a nebude mit dole sadru do odjezdu..
Jedeme busem a chteli za to 300 Kc. Ale kazda cestovka to ma jinak, Invia je jen prodejce.. Zavolej si sve kontaktni osobe z Invia a ta ti to rekne.