Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka002 tak to už je pak ale na rozhodnutí extchyne, zda by si peníze vzala nebo ne ![]()
A slečnu raději neresim, nemám ráda tohle kalkulovani, kdo co dostane až oni zemřou..
@Mišuna Ano, sestra je taková a byla vždy. Ale je to nejhodnější člověk, co znám.
Tak já taky plánuji dovolenou u extchyně s dětmi na její chatě (ona chudá důchodkyně je, pozvání na zahraniční dovolené nehrozí
) a je mi úplně šumák, co si o tom myslí nebo nemyslí otec dětí. je to jejich babička, já s ní vycházím dobře a otec dětí mi nemá co kecat do toho, s kým beru děti na dovolenou - já mu do toho taky nekecám.
@Mišuna
fakt měsíc v kuse? Nejsi učitelka? Jsi první koho znám
a o třech měsících v kuse snad ani nepiš
![]()
Pokud spolu vycházejí, tak nevidím důvod, proč nejet. Ať se vykašle na to, co říká okolí a jede. Určitě si to užije
@Mišuna
no jo tropy, ty mě ani nenapadly
, mě by stačilo i Řecko třebas na 14dní
, ale letos na to fakt nemám (finance). Takže sestře od Lenky v dobrém závidím a jsem pro, ať jede. Jinak mě přijde hrozně fajn, když rodina spolu dobře vychází i po rozvodu. I pro tu 15letou slečnu mi to přijde fajn, že může jet na dovolenou společně s mámou i babičkou, když tak jezdili i dřív, jen tentokrát bez pana otce no. Zdá se mi škoda to zahodit jen pro něco ve stylu: „tak s extchýní bych v životě na dovolenou nejela z principu“.
@Lenka002 myslím, že to je super nápad a pokud spolu všechny dobře vychází, tak by to mohla být příjemná dovolená pro všechny. Sestra by si do toho neměla nechat tak kecat a spíš se rozhodovat podle sebe. mimochodem, jak to dopadlo s tou dovolenou s otcem a milenkou?
@Mišuna píše:
Verim. Ale bohuzel to je i zdrojem jejich potizi. Kazdopadne drzim palce at je tech problemu co nejmin.
A sestre a neteri krasnou dovolenou
Krásně jsme se shodly, díky moc všem za milé komentáře, jste zlatý
.
Emimino miluju
.
Nechápu, proč se tvá sestra rozhoduje s kým pojede na dovolenou podle toho co na to říkají lidi. Jela bych i se samotným ex manželem, kdybych s ním jet chtěla… ![]()
A jela si s tchyni na dovolenou v ty zime??? Kdyz si rozumi at jede. Kazdyho vec, co, s kym, jak, kde dela ![]()
My jsme jednou byli na dovolené já, brácha, moje mamka, nevlastní brácha a tátova nová žena, proběhlo to v pohodě a ráda na to vzpomínám…
To je podle mě ještě „divnější“ varianta, než jet s extchyní ![]()
Tak to je výborný, mají se kam schovat
. Já to znám, protože moje máma taky chrápe, ale co je horší tak mluví ze spaní, ale děsný psycho
,nás pak budí a nemůžem spát.
Já myslím, že je dobrý, že s nápadem přišla tchýně. Je to tak? Třeba se za synka trochu stydí a chce to vnučce a bývalé snaše vynahradit. No a třeba se jí nechce být s milenkou na chatě nebo třeba nechce s exsnachou ztratit dobrý vztah a tohle vidí jako příležitost.. Ta motivace může být různá, ale tak mohla pobyt nabídnout jen vnučce, v 15 už může jet na dovču bez mamky, že.
S tím požadavkem otcem - asi jenom honí vodu nebo mu jde o to, aby byla dodržena dohoda měsíc ty, měsíc já. Mě je na tom hlavně divné, že může mít měsíc dovolené v kuse. To nepochopím já, protože tu možnost nemám, ani nikoho takového osobně neznám. Není důvod tam, že to babička potáhne za něj a on bude mít splněno? Každopádně jeho bych neřešila a těšila se k moři.