Dovolená s ex tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
2.6.13 11:25
@Lenka002 píše:
@kate02 :lol:

jinak mně jako dítěti ( tehdy mi bylo asi 10) to divný nepřišlo a byla jsem ráda, že tam jsou obě dvě :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.6.13 11:28
@kate02 píše:
jinak mně jako dítěti ( tehdy mi bylo asi 10) to divný nepřišlo a byla jsem ráda, že tam jsou obě dvě :nevim: :)

Tady je vidět jak jsou děti bez předsudků :palec:. Jak jsem četla tu vaši skladbu na dovolené, tak jsem si říkala právě, extchýně divná není vůbec, ale tohle už jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4885
2.6.13 11:35

:mrgreen:
OT, známá doktorka rodila novou manželku svého ex, to mi přijde extra ulítlý :mrgreen:.
Přežily to všechny 3 /i ta maličká/.
Vyšla na ní služba, co měla dělat, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.6.13 11:38

@Lenka002
jako teda :lol: 8o 8)
No jo život někdy přichystá překvapení :lol:. Na tohle se dívat v telce, tak si řeknu, že se scénárista, dramaturg i režisér řádně zcákali nebo zahulili.

• Citovat
  • Upravit
26093
2.6.13 14:21
@Mišuna píše:
pěknej úlet :lol: já zažila na dovče chlapa s druhou manželkou + jejich společné dítě + jeho dítě z prvního manželství + dvě děti exmanželky z jejího druhého manželství…prý to tak praktikují navzájem každý rok

Tak to mě divný nepřijde vůbec, takhle jsme s taťkou a s jeho ženou jezdili na dovolenou docela normálně (teda on byl spíš problém v tom se naskládat do auta…) :nevim: Ale to mi zrovna přijde celkem normální.. :oops: :mrgreen:

A ono vlastně i tehdy ta dovolená, mamka se pak s tou taťkovou ženou normálně vídala, chodily spolu na kafe… Přejou si k svátku a k narozeninám… :nevim: A popravdě si myslím, že pro nás jako pro děti to prostě tak bylo lepší, že spolu vycházely dobře. :nevim: (I když popravdě nevím, jestli já bych na to měla… :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
2.6.13 22:26
@Lenka002 píše:
Sestra dostala nabídku od bývalé tchýně (se kterou vždy vychátela a i vychází dobře), aby jela s ní a s dcerou na 12 dní do Tuniska, v červenci až se vrátí dcera z dovolené s otcem a jeho milenkou.

Ona víceméně souhlasí, ale druhá ségra do ní hučí, že je to pitomé, že ona by nikdy atd. a kamarádka totéž, mamina jí tvrdí, že to je jen na ní, ať si nenechá do toho,,kecat,,.

Je to opravdu tak strašně pitomé, jet s extchýní a dcerou na dovolenou?
Babička, maminka, dcera, přijde mi to v poho, pokud se snesou, ne?
Babička to celé platí (není chudá důchodkyně, nebojte), ale kvůli tomu by tam nejela, sestra je taková milá, hodná a rozhodně není vyčůraná.
Ona dokonce sehnala milence svého ex extra zdravotní péče (já bych se na ní vykašlala), jen proto, že je hodná ( a má možnosti, dělá na klinice).

Není to pitomé, je to dobrý nápad. A dítě si užije babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová