dovolená s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
12.2.14 14:19

Jj, letecky..tady jsem se právě dočetla o nějaké korbičce, nikdy předtím jsem o tom neslyšela, tak se ptám. Máte nějaké zkušenosti, co dělat např. aby malého nebolely ouška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.2.14 14:21
@Matysek11 píše:
Jj, letecky..tady jsem se právě dočetla o nějaké korbičce, nikdy předtím jsem o tom neslyšela, tak se ptám. Máte nějaké zkušenosti, co dělat např. aby malého nebolely ouška?

Do dvou let nemá dítě vlastní sedadlo, je bráno jako „infant“. Jen dostaneš takový speciální bezpečnostní pás, který si připneš k tomu svému a dítěti kolem pasu.
A ten přetlak u startu každý snáší jinak, jak dítě tak dospělý, někdo třeba kojí nebo dává napít, větším dětem bonbon. Já nedělala nic a bylo jí to fuk.

• Citovat
  • Upravit
4750
12.2.14 14:22

@Matysek11 my letame nizkonakladovkou Ryanair vetsinou, tam si nelze rezervovat sedadlo predem zdarma(maji to menit teda kazdou chvili), jine spolecnosti tam si muzes vybrat vetsinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.14 14:22

To vím, že nemá nárok na sedadlo, tak snad to zvládneme :) a kolik bylo malé, když jste letěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.14 14:23

Aha, no už jsem psala na ck ať mi poradí…a už jste někdy s tak malým prckem letěli nebo taky poprvé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.2.14 14:23
@Matysek11 píše:
To vím, že nemá nárok na sedadlo, tak snad to zvládneme :) a kolik bylo malé, když jste letěli?

Poprvé jsme letěli v 10 měsících.

• Citovat
  • Upravit
4750
12.2.14 14:24
@Matysek11 píše:
Jj, letecky..tady jsem se právě dočetla o nějaké korbičce, nikdy předtím jsem o tom neslyšela, tak se ptám. Máte nějaké zkušenosti, co dělat např. aby malého nebolely ouška?

Asi tu korbick davaji na dlouhe lety jako Amerika a tak :think: Ja se snazila nakojit maleho, no nez letadlo zvletlo, tak maly byl napapany :D ale jinak cokoliv, treba cumel, ale nekomu to nevadi, vem hlavne nejake drobne chrastitka na cestu, aby se ditko zabavilo, pak si ani nevsimne mozna zalehnuti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.14 14:25

A v pohodě, teda? :) A kam jste letěli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.2.14 14:26
@Lucinatko píše:
Asi tu korbick davaji na dlouhe lety jako Amerika a tak: Ja se snazila nakojit maleho, no nez letadlo zvletlo, tak maly byl napapany :D ale jinak cokoliv, treba cumel, ale nekomu to nevadi, vem hlavne nejake drobne chrastitka na cestu, aby se ditko zabavilo, pak si ani nevsimne mozna zalehnuti :palec:

Ano, je to jakoby taková malá postýlka :). Pouze na opravdu dlouhé lety.

• Citovat
  • Upravit
89
12.2.14 14:26

:) jasan, na to myslím aby měl o zábavu postaráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
12.2.14 14:27
@Matysek11 píše:
A v pohodě, teda? :) A kam jste letěli? :)

Naprosto v pohodě. Let trval asi 5 hodin.

• Citovat
  • Upravit
4750
12.2.14 14:27
@Matysek11 píše:
Aha, no už jsem psala na ck ať mi poradí…a už jste někdy s tak malým prckem letěli nebo taky poprvé? :)

maly letel prvne v peti mesicich, do te doby jsme vyrizovali pas, jinak bychom leteli mozna i drive. Ono s temi nejmensimi je to nejjednodussi. Od te doby letame porad (zijeme na ostrove, takze musime) a je to cim dal horsi :cert: uz se tesim, az bude mit sve sedadlo. Coz me hrozne stve, protoze letenka za dospeleho nekdy vyjde nastejno jako poplatek za dite :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.14 14:30

To máš pravdu, pracuju v cestovce, takže ty ceny moc dobře znám ale nenaděláš nic, co klientů se u toho zlobí…no jsem na to zvědavá, malej bude mít asi jeden kufr jen pro sebe na příkrmy, plenky atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.2.14 14:32

A jaký doporučuješ opalovací krém pro malého, máš nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
12.2.14 21:21

@Matysek11 kdyz necitijes, nevime koho myslis ;) Ja pouzivam Niveu 50 detskou, takovou tu modrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí