Dovolená s miminkem k moři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
28.3.15 23:11

@Čajová.panenka Naprostý souhlas. My byli v Turecku, kde je většina pláží z malých kamínků. Ale jednou jedinkrát jsme si vyjeli dál, právě kvůli písku, a bylo to o dost náročnější. Písek do pusy v tomhle věku, tomu se nedá odolat :lol:
Jinak kočárek nám sice neodřeli, ale zadělali, plácli je tam přes sebe, kolečko jednoho do korbičky druhého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.3.15 09:45

Tak já zase pro děti preferují písek, kamínky jsou naprd, nic z nich nepostavite a já mám kamenozrouty, takže písku se nedotknou, ale kameny jedli o sto šest. Dokud děti budou máme, tak budeme vybírat písečné pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.3.15 09:49

No teď se koukám na Egypt-Hurgada all inclusive za 22 990 i s malou. Jenže tahat tam malou toho se docela bojím…Nějaký náror od vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.3.15 16:04

@Krrys Ahoj, jen můj postřeh na Hurghadu - asi bych tam nevozila prcka. Je tam dost silné slunce, chvíli jsem tam pracovala a těch malých dětí mi bylo dost líto a nejhůř na tom budeš ty, když budeš muset být půl dne na pokoji někde, protože venku bude brutal vedro. Ale je to jen můj názor.

My se taky chystáme s prckem k moři, ale zvolíme spíš Portugalsko nebo něco takového - Madeira ostrov jara… no je mi jasné, že záleží na financích u každého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.15 17:26

@Krrys byka jsem v tunisu s půl ročním.. a teda úplně v pohodě, vedro je u vody úplně jiný, bylo to fakt v pohodě.. blbá byla ta cesta, let je do egypta dlouhej.. ale pobytu tam bych se fakt nebála… navíc ti téměř nehrozí hnusný počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22953
30.3.15 18:51

@Krrys do afriky bych s takto malym ditetem nejela!!! Vedro, mozny prujem z vody- to neuhlidas aby se nekde lehce nenapilo, pri sprchovani atd.. zmrzlina, lekarska pece katastrofalni… a uz vubec bych tam nejela v dnesni situaci s IS..tot muj nazor (byla jsem v tunisu i egypte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.3.15 19:12

@lucynka25 Naprosto souhlasím, Egypt je opravdu nebezpečný z hlediska veder, vody a vůbec pro malé dítě, ale jak jsem říkala, každého názor a věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.23 09:47

Zdravím. Letos jsme byli u mori v Chorvatsku. Jeli sme autem s 5 měsíčním a 18mesucnim miminkem. a dovolená supr. cestu autem víc zvládlo 5mesicni mimco kter3 jinak v autě place :lol: starší rádo jezdí ale teď byl nevrly možná tím že nám v letěla do auta mucha(okno sme itvirqt nemohli kvůli 5mesicni -od malinká neustále kaslala_leky používala )a jak sme se vrátili od. mor3 kasel přešel a dýchání čisté. mame ještě jedn leky (sprej)ale ten za chvíli budemeoct vysadit. prodelali sme i 2× bronchytidu jednu těžkou a vždy sme leželi v nemocnici po 1 i na jipce.po 2 se zjistilo že je alergiky na kravske mleko a mrkev. dostala leky a sprej. měli sme najít alergologii v místě bydliště nás n3chteli vzít i když sme měli zadanku od doktorky. sehnali sme ale v Brně alergologii a úžasné paní doktorky i recepční. ale co chci tím napsat v nemocnici sem se ptala jestli může tak malé mimco jet k mori paní doktorka řekla že to nedoporučuje. I přesto s3m se rozhodla a jeli sme (měli sme stan pro deti_ten sme využili 2× z 10dni bylo v něm hic, pokaždé sme hledali stín malý byla v kočárku nebo na dece a půjčovali sme si destnik_ten je lepší jak stan.deti měli oblečené kšiltovky s uv 50 a overaly uv 50 z decatlonu byli mazan3 jen1× opalovací krémem z lékárny uv 50.ani jednou n3chytli horečku ani se nespalili od sluníčka. kruhy sme měli se strizkou-muzu říct úplně na prd. nejlepší je obyc kruh pro miminka (taky zluty) Dojelise z dovolené šli na kontrolu k dr kvůli kašli a poprvé co dr řekla že dýchání je ciste. Myslíme si že ji hodně pomohlo to moře. A staršímu taky předtím se neustále škrábe drahé krem sprchace nic nepomáhalo ale od doby co sme dojeli od moře se ani jednou neposkrabal. Jo a byli e v Chorvatsku Baska voda v2polovine srpna. a jeli sme sice tam 15 hodin ale i tak to stalo za to. Ucel moře splnilo a jestli někdo z vás pojede k mori stak malým miminkem. urcite doporučuji kšiltovky s uv 50(máme z netu)a neopren s uv 50 z decatlonu. u moře sme to měli jediní my 😀.

Omluvte chyby dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí