Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dezka Děčín, F&K Sokolov, Teplická rekrea, Firo Tour
ŠPANĚLSKO - MURCIA, MAR MENOR
Oživuji diskuzi k tématu dovolená ve Španělsku a ptám se vás, zda někdo z vás byl v oblasti Mar Menor, španělského „Mrtvého moře“ - máte zkušenosti? Nějaké tipy na dobré ubytování? Na výlety? Děkuji vám ![]()
Ahoj holky, s přítelem bychom chtěli teď v srpnu do Španělska - konkrétně si projít Barcelonu, ale i nějaké to koupání´. Máte někdo zkušenost kdo letěl na vlastní pěst? Já co si spočítala i s půjčením auta by to vyšlo levněji. Ale zase ubytko v barceloně je dost drahé, ale zase chceme být u moře. Takže třeba Costa Brava, kdy bychom si půjčili auto a do Barcelony se dopravili.
Má někdo tip na nějaký hotel v Barceloně, nebo V Costa Bravě?
Ne, ale uz se na to dlouho chystam
pockam si na pripadne tipy. ja mam jen obecne „reporty“, ze je tam nadherne ![]()
@mirriss Byli jsme před 4 lety v červnu tady: http://www.tripadvisor.cz/…Islands.html
Bbydleli jsme v apartmánu.
Alex Adrian, a to jste kupovali přímo přes ty stránky? My pořád koukáme na cestovky, kde už je to hotové. Ale co jsem koukala na booking.com atd., tak by možná vyšlo levněji si to zařídit zvlášť - ubytování i letenky, ale nemáme s tím žádné zkušenosti…
@mirriss Jezdí tam každý rok tchánovci, takže nám ubytko zařizovali oni zvlášť na místě, my jsme v ČR kupovali jen letenky…
Mě se líbilo na Ibise
není to teda dovolená klidná, je tam dost rušno, ale mě to děsně vyhovovalo, jeli jsme na dámskou jízdu, takže jsme si to dost užili s holkama ![]()
A more moc pěkné. Ale najdes tam i klidná místa ![]()
MY jsme měli teda dovču na týden, all inclusive ![]()
Cena se odvíjí od toho kdy tam jedes, na kolik dní a dle jídla že jo
a taky hotelu samo ![]()
Nevím do jaké kategorie se chceš vejít? Můžu ti doporučit jednu cestovní agenturu, jestli chceš, mají tam fakt nabídky od všech cestovek.. mraky nabídek…a dobre ceny.
Locko, ani nevíš, jak bych bráala i takovou rušnější dovolenou, po dlouhé době. Ideálka jak píšeš, s kamarádkama na odreagovačku, hned bych jela!! Slyšela jsem taky, že to tam je super.
Musím to taky naplánovat, ale asi až příští rok.
Další oživení diskuze. Chystáme se s dcerou a dospívajícím vnukem do hotelu Alegria fenals mar v Lloret de mar. Máte, prosím, někdo nějaké zkušenosti od tam z poslední doby? Také by mě zajímalo, jaké jsou tam možnosti výletů (bez auta). Výlety od CK se mi zdají vždycky dražší než co je člověk schopen zajistit na místě. Četla jsem, že kromě autobusu tam funguje i lodní doprava. Nevíte, jak se pohybují ceny?. Díky moc.
Ahojky,
oživuji diskuzi.. Hledáme autobusem dovču ve španělsku s PP.

Nevíte nějakou cestovku.?
Třeba vlastní zkušenost
Dík