Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Stejne si to necha udelat…a jak zakazete tak uz to nemusi byt pismena vasich jmen. Zakazane ovoce nejvic chutna
No asi bych jí řekla at´si ten rok do dospělosti počká… a když i za ten rok bude mít stejnej nápad tak prosim kein problem
Ten rok snad ještě počká ne? navíc ted v létě se to ani nehodí.. ![]()
já taky jako mladá chtěla..no ještě že jsem počkala..dostala jsem rozum
Dovolila, ale doporucila bych vhodnejsi rocni obdobi, a navrhla bych, at pocka do 18let ![]()
Je taky potreba pocitat, ze to pravdepodobne bude prvni, ale ne posledni tetovani ![]()
Já bych dovolila asi. Pokud je to fakt takto nenapdne…jen at se netetuje v lete…hur se to hoji
At si pocka do 18. Aspon ji to proveri, jestli to neni jen rozmar. A jestli se chce nechat tetovat ted, rak bych ji poslala si o tom neco precist. V horku se to blbe hoji, i hygiena s udrzuje hur.
Dovolila. Uz podle vyberu motivu bych rekla, ze je „dospela“ i v 17 letech.
Nedovolila. Ať si počká. Já jsem si nechala udělat tetování pár měsíců před 17. narozeninama a teď toho dost lituju.
Moc nechápu názory, ať si rok počká. to jako během roku, do osmnácti, dostane rozum a tetování si rozmyslí?
Od ctrnacti let nepotrebuje souhlas rodicu. Takze dovolila. Ale ja mám ségru taterku a sama jsem potetovana…tak to mozna vidim jinak.
@freeport píše:
Moc nechápu názory, ať si rok počká. to jako během roku, do osmnácti, dostane rozum a tetování si rozmyslí?
tak třeba ano třeba ne, hlavně v osmnácti bude dospělá a zakladatelka jí nemusí nic povolovat ![]()
@Tarjei píše:
Od ctrnacti let nepotrebuje souhlas rodicu. Takze dovolila. Ale ja mám ségru taterku a sama jsem potetovana…tak to mozna vidim jinak.
docela divný tatér..od 14 let..? ještě nemá děcka ani občanku? toho bych zažalovala..když nechce ani souhlas
Ahoj maminky a tatínkové, dovolili byste 17-leté slečně tetování? Chce si nechat vytetovat začáteční písmeno mého jména, manželova jména a bratrova.. na zápěstí malými písmeny… musím uznat, ze její nápad mě dost dojal, ale i tak si nejsem jistá zda dovolit. Co si o tom myslíte?