Dovolili byste tetování 17leté?

Anonymní
5.6.18 10:16

Dovolili byste tetování ?

Ahoj maminky a tatínkové, dovolili byste 17-leté slečně tetování? Chce si nechat vytetovat začáteční písmeno mého jména, manželova jména a bratrova.. na zápěstí malými písmeny… musím uznat, ze její nápad mě dost dojal, ale i tak si nejsem jistá zda dovolit. Co si o tom myslíte? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
5.6.18 10:18

Stejne si to necha udelat…a jak zakazete tak uz to nemusi byt pismena vasich jmen. Zakazane ovoce nejvic chutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.6.18 10:20

Já bych jí to povolila, stejně si to nechá udělat  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.6.18 10:21

No asi bych jí řekla at´si ten rok do dospělosti počká… a když i za ten rok bude mít stejnej nápad tak prosim kein problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.6.18 10:21

Ten rok snad ještě počká ne? navíc ted v létě se to ani nehodí.. :nevim:
já taky jako mladá chtěla..no ještě že jsem počkala..dostala jsem rozum

• Citovat
  • Upravit
7041
5.6.18 10:23

Dovolila, ale doporucila bych vhodnejsi rocni obdobi, a navrhla bych, at pocka do 18let ;)
Je taky potreba pocitat, ze to pravdepodobne bude prvni, ale ne posledni tetovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.6.18 10:25

Já bych dovolila asi. Pokud je to fakt takto nenapdne…jen at se netetuje v lete…hur se to hoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.6.18 10:31

At si pocka do 18. Aspon ji to proveri, jestli to neni jen rozmar. A jestli se chce nechat tetovat ted, rak bych ji poslala si o tom neco precist. V horku se to blbe hoji, i hygiena s udrzuje hur.

• Citovat
  • Upravit
3355
5.6.18 10:33

Dovolila. Uz podle vyberu motivu bych rekla, ze je „dospela“ i v 17 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.6.18 10:38

Nedovolila. Ať si počká. Já jsem si nechala udělat tetování pár měsíců před 17. narozeninama a teď toho dost lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
5.6.18 10:42
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
5.6.18 10:44

Moc nechápu názory, ať si rok počká. to jako během roku, do osmnácti, dostane rozum a tetování si rozmyslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.6.18 10:46

Od ctrnacti let nepotrebuje souhlas rodicu. Takze dovolila. Ale ja mám ségru taterku a sama jsem potetovana…tak to mozna vidim jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@freeport píše:
Moc nechápu názory, ať si rok počká. to jako během roku, do osmnácti, dostane rozum a tetování si rozmyslí?

tak třeba ano třeba ne, hlavně v osmnácti bude dospělá a zakladatelka jí nemusí nic povolovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Tarjei píše:
Od ctrnacti let nepotrebuje souhlas rodicu. Takze dovolila. Ale ja mám ségru taterku a sama jsem potetovana…tak to mozna vidim jinak.

docela divný tatér..od 14 let..? ještě nemá děcka ani občanku? toho bych zažalovala..když nechce ani souhlas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML