Dovolili byste tetování 17leté?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
5.6.18 15:53
@Anonymní píše:
Ahoj maminky a tatínkové, dovolili byste 17-leté slečně tetování? Chce si nechat vytetovat začáteční písmeno mého jména, manželova jména a bratrova.. na zápěstí malými písmeny… musím uznat, ze její nápad mě dost dojal, ale i tak si nejsem jistá zda dovolit. Co si o tom myslíte? :srdce:

Ahoj, já bych dovolila. Písmena jmen maminky, otce a bratra, ještě maličká na zápěstí, zní fajn a nemyslím si, že by tohohle mohla litovat. Rodiny. Mezi nelitující tetování řadím taky třeba maličkou pacinku milovaného zvířete. Joo, kdyby to byla nějaká velká ohavnost přes půl zad, to bych nedovolila, ale jména rodiny, maličká na zápěstí bych já osobně dovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.6.18 18:43
@páájaa2 píše:
No uvidíme, představa že moje 60-tiletá obézní matka má na předloktí vytetováno „Pavlínka xx.xx.xxxx“ je pro mě děsivá :mrgreen:

Každý má jiné priority. Pro mě by bylo u mé 60-ti leté maminky důležitý zdravotní stav, než nějaké tetování., i kdyby ho měla přes půl obličeje ;). To stejné, jak říkají, že v 80-ti letech v plenkách, oblečená spoře v anděli, v LDNce, svraštělá kůže a jako tetování?… Myslím, že té 80- ti leté babce to bude totálně u prde*e, co si o ni myslíte ;)

• Citovat
  • Upravit
25123
5.6.18 19:58
@svycarka píše:
On me jako potetovanou poznal, tak nemel na vyber. Uprimne pokud bych chtela, ani manzel na tom nic nezmeni.Spis jde o to, ze nemam co vic si tetovat.Me obrazky jsou velmi osobni a pro me velmi vyznamne. Nedavam si motyla nad zadel, jen proto, ze je to moderni :mrgreen:
:palec:
jinak ja zadne nemam, ale jednou bude a mam kamaradku co jich ma taky dost a k ni to patri a presne kazde ma vyznam pro ni…u vsech pokerovanych co znam to ma osobni vyznam.. takze za me ano, ale fakt holka muze rok pockat :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.6.18 20:01

@Makca87 souhlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
5.6.18 20:09

Nedovolila. Mě se ta tetovací moda vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.6.18 20:15
@drewlet píše:

Móda, která má stáří cca 5000 let a k lidstvu vždy patřila ;).

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.6.18 20:27
@drewlet píše:
:palec: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
3087
6.6.18 01:28

Dovolila, ale ne na zápěstí. Může mít později problém v zaměstnání. Takže na místo, kde to nepůjde vidět nebo to nějak půjde snadno zakrýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.6.18 01:39
@Terezxx píše:
Dovolila, ale ne na zápěstí. Může mít později problém v zaměstnání. Takže na místo, kde to nepůjde vidět nebo to nějak půjde snadno zakrýt.

Dneska už nebude moc zaměstnání, kde by s tím měla mít problém… Když je to decentní

• Citovat
  • Upravit
3087
6.6.18 01:49
@lucenka píše:
Dneska už nebude moc zaměstnání, kde by s tím měla mít problém… Když je to decentní

Třeba u policie s tím problém mají. Manžela kolegu kvůli takovému decentnímu na ruce vyhodili, ikdyž udělal psychické a fyzické testy a absolvoval půl roční školení. Dostal na výběr, buď odstranit nebo nosit nějaký maskovací rukáv v barvě kůže. Odešel. Holka je mladá, neví, u jakého zaměstnání skončí. Aby ji to pak nemrzelo, že jí kvůli tetování nezaměstnají. Sestra si teď taky nechala udělat malé tetování. Naštěstí byla rozumná a má ho na kotníku, takže ho zakryje ponožkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.6.18 01:55
@Terezxx píše:
Třeba u policie s tím problém mají. Manžela kolegu kvůli takovému decentnímu na ruce vyhodili, ikdyž udělal psychické a fyzické testy a absolvoval půl roční školení. Dostal na výběr, buď odstranit nebo nosit nějaký maskovací rukáv v barvě kůže. Odešel. Holka je mladá, neví, u jakého zaměstnání skončí. Aby ji to pak nemrzelo, že jí kvůli tetování nezaměstnají. Sestra si teď taky nechala udělat malé tetování. Naštěstí byla rozumná a má ho na kotníku, takže ho zakryje ponožkou.

Tak ale to nebylo tetováním… Kdyby o tu práci stal, tak by nosil v pohodě ten maskovací rukáv.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.6.18 06:49
@Terezxx píše:

dneska už berou k policii i s tetováním, neb mají podstav a hodně mladých lidí je právě tetováno, takže " normální " člověk už jim stavy nedoplní..Podmínka samozřejmě je, že je na místě které se dá schovat..Oni ho nevyhodili, on odešel dobrovolně, měl možnost si tetování schovávat v práci..rozhodl se sám

• Citovat
  • Upravit
24994
6.6.18 06:58

@lucenka ve statni spravě u vyberoveho řízení dostala přednost žadatelka bez tetování oproti té druhé, která ho na ruce měla. mám to od zdroje, to výběrko vedla mimo jiné moje mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
6.6.18 06:58
@smurfka píše:
dneska už berou k policii i s tetováním, neb mají podstav a hodně mladých lidí je právě tetováno, takže " normální " člověk už jim stavy nedoplní..Podmínka samozřejmě je, že je na místě které se dá schovat..Oni ho nevyhodili, on odešel dobrovolně, měl možnost si tetování schovávat v práci..rozhodl se sám
@smurfka píše:
dneska už berou k policii i s tetováním, neb mají podstav a hodně mladých lidí je právě tetováno, takže " normální " člověk už jim stavy nedoplní..Podmínka samozřejmě je, že je na místě které se dá schovat..Oni ho nevyhodili, on odešel dobrovolně, měl možnost si tetování schovávat v práci..rozhodl se sám

Podstav mají už dlouho, ale ani teď neberou člověka s tetováním na viditelném místě. A to je situace opravdu zoufalá. Na tom jsme se shodli. Už vidím, jak bude každý nadšený, že bude x hodin za den nosit na tetování nějakou punčochu. V létě to obzvlášť musí být chuťovka. Za mě, nikdy bych si tetování nenechala udělat někde, kde nepůjde skrýt. I kamarádky říkali, že nesmí mít vidět tetování a to dělají jen úřednice, nic, kde by museli reprezentovat. Pro mě by to prostě omezení bylo…ale to je na zakladatele, aby to dceři vysvětlila, já bych se o to alespoň pokusila. Ale třeba na to má stejný názor, jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.6.18 07:01

@Terezxx já mám na tetování názor že nikdy..jen jsem napsala že k cajtům už tetovaní můžou..ale s tetováním na místě které se dá zakrýt..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML