DPP v době RD a neplaceného volna

2034
28.9.23 23:54

DPP v době RD a neplaceného volna

Zdravím,
potřebovala bych radu od zkušenějších.

Jsem na RD a začala jsem vést kroužek v mateřském centru. Vydělám tam vyloženě pár stovek :lol:, je to spíš aktivita s dcerou než práce. Kroužek vedu teď od září, ale na konci listopadu mi končí RD a se zaměstnavatelem (zaměstnání před porodem - tedy ne teď to mateřské centrum) jsem se dohodli ještě na neplaceném volnu (a dále budu pobírat rodičovský příspěvek). Můj dotaz zní: můžu podepsat v mateřském centru „růžové“ prohlášení? Teď od září, kdy jsem na RD? Nebo od listopadu kdy budu na neplac. volnu?
V zaměstnání jsem ho teď na RD nepodepisovala, protože tam žádný příjem nemám, tak si myslím, ze ho podepsat můžu, ne? Nejsem si ale 100% jistá…

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101644
29.9.23 00:10

@KraliceAlice Pokud ho v zaměstnání nemas podepsané na letošek, tak ho jinde podepsat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
29.9.23 04:31

Ano, můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
29.9.23 07:57

Diky :) Ja o tom byla presvedcena, ale mzdova v praci me zmatla.
Jenze me asi spatne pochopila a mluvila jsem s ni ve spechu - nekdo dalsi po ni neco chtel a ja tam mela s sebou dceru…

A co rok 2024? Behem 2024 bych pak uz mela nastoupit do zamestnani. Muzu v materskem centru v lednu podepsat prohlaseni a o nejaky mesic pozdeji v zamestnani? V dobe, kdy nastoupim do zamestnani uz asi moje mini „prace“ v materskem centru zanikne, ale urcite nenastoupim uz v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
29.9.23 08:03

Pokud ukončíš práci v centru, se zánikem DPP skončí i podpis prohlášení. Takže pak můžeš klidně podepsat u zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
1.10.23 21:44

Díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie