Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet píše:
Naposledy to bylo volně. Ale já objednávala věci, co mohou vidět o ostatní. A existují rozestupy. Nikdo to moc neuvidí. A i kdyby, tak se aspoň pobaví, no.
Je rozdíl, jestli si to jen rezervuješ na prodejně, to bývá volně nebo v tašce, nebo objednáváš z eshopu, to je klasická zásilka v krabici.
@Anonymní píše:
Nechce se mi dávat další stovku za to, že mi to přivezou domů, stejně doma nejsem pořád, chodím do práce.A já tu mám spoustu známých, pracuji ve školství.
Ve školství pracují někdy hodně divní lidé, na jednu stranu ti až paranoidně záleží na anonymitě a zároveň nechceš za v podstatě totální anonymitu připlatit stovku? Budu doufat, že ve školství pracuješ jako školnice ![]()
Ja jsem totálně vytočená, šla jsem pro konkrétní produkt za nemalé peníze a paní mi vnutila jejich nakou značku, že je to o 29 Kč levnější, říkám ne nechci a ona že opravdu je to stejně složení….prijdu domu, složení je jiné…ty aspekty důležité co to melo mit, tak nema, baleni jsem uz otevřela a hned užila, čili mi to nikdo už nevrátí a můžu jit do lékárny znovu pro to co jsem chtěla ….. to jim tam za 500 Kč nechám….
Díky moc všem za reakce. Jsou to věci privátní značky dr.Max, chodím k nim jen pro ně, protože když chci něco jiného, ostatní lékárny mají lepší ceny a lepší věrnostní programy, máme tu hodně lékáren
Doufám teda, že to bude zabalené, je jedno jak. Jde o ovulační a těhotenské testy a opravdu mi záleží na tom, aby to nikdo neviděl. Nechci se dostat do řeči, že (možná) chci další dítě. Rozestupy sice existují, ale jde normálně vidět, co zákazník přede mnou kupuje, některé lékárny tady mají stoly do L, takže to může dobře vidět i zákázník, který nakupuje u stolu vedle. Opravdu mi záleží na tom, aby to nikdo neřešil. Škoda, že jsem nevěděla, že s kartou je to domů zdarma. Ta lékárna mi přišla lepší, že ji mám po cestě, ať jdu kamkoliv.