Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak jste spokojeni s kvalitou lékáren Dr. Max (myslím hlavně personál a ták)? Nikdy jsem tomu nepřidávala moc velkou váhu, jsem zvyklá do lékárny chodit s tím, že přesně vím co potřebuju a chodím tam jednou za uherský rok, ale v poslední době si všímám, že už jejich chování (kvalita výrobků je na samostatnou kapitolu) začíná být docela otravné. Posledně jsem potřebovala jedinou věc - přijít do lékárny, vzít opalovací krém a vypadnout z lékárny, protože mi za 2 hodiny letělo letadlo. Paní u toho měla takových keců, že jsem fakt zvažovala, že se na místě otočím a odejdu, ale bohužel to byla má poslední naděje…
Chodím tam pouze když je nouze nejvyšší, to je o víkendu a večer. Nesnáším, jak mi vnucujou jejich alternativu léku, který chci. Naposledy mě dostalo, když sousedka šla koupit svojí dceři, která zrovna brala antibiotika, lactobacily a oni jí řekli, že to se dává jenom při průjmu.
Já tma byla zrovna dneska, a dobrý, byla príjemná, i dkyž jsme už po přejetí čárovým kódem chtěla místo panadolu paralen, a jak přinesla paralen, tak jsem to změnila na paracetamol dr max
(ne, nechtěla jsem prudit, jen jsem si pozdě všimla cen..jsem měla myšlenky trochu jinde
). a nic jinýho mi nenabízela.
@slavuska1 píše:
Já tma byla zrovna dneska, a dobrý, byla príjemná, i dkyž jsme už po přejetí čárovým kódem chtěla místo panadolu paralen, a jak přinesla paralen, tak jsem to změnila na paracetamol dr max![]()
![]()
(ne, nechtěla jsem prudit, jen jsem si pozdě všimla cen..jsem měla myšlenky trochu jinde
). a nic jinýho mi nenabízela.
Tyjo, tak to je dobrý ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Chodím tam pouze když je nouze nejvyšší, to je o víkendu a večer. Nesnáším, jak mi vnucujou jejich alternativu léku, který chci. Naposledy mě dostalo, když sousedka šla koupit svojí dceři, která zrovna brala antibiotika, lactobacily a oni jí řekli, že to se dává jenom při průjmu.
No mě tohle úplně ubíjí, ale příjde mi, že už skoro všude jsou jenom tyhle lékárny
nebo jako, když mám čas, tak si v klidu objednám z online lékárny a je to super, ale dost často je něco potřeba takhle narychlo a připadá mi, že nic kromě toho šíleného Dr. Maxu není k dispozici ![]()
Šla jsem tam hlavně s jednoznačným požadavkem - konkrétní značka do 100ml. Paní mi udělala přednášku na téma, že si stačí přeci vzít místo příručáku kufr a můžu si vzít velké balení
a pak mi nabídla všechno jen ne tu značku, kterou jsem chtěla. Nejdřív že to nevyrábí, potom že to nemají a pak jí teda někde vyharabala, ale s hroznýma kecama, jak je to strašně nekvalitní, jak to propadlo v testech a je to naprostá katastrofa.
@Nimie píše:
No mě tohle úplně ubíjí, ale příjde mi, že už skoro všude jsou jenom tyhle lékárnynebo jako, když mám čas, tak si v klidu objednám z online lékárny a je to super, ale dost často je něco potřeba takhle narychlo a připadá mi, že nic kromě toho šíleného Dr. Maxu není k dispozici
Šla jsem tam hlavně s jednoznačným požadavkem - konkrétní značka do 100ml. Paní mi udělala přednášku na téma, že si stačí přeci vzít místo příručáku kufr a můžu si vzít velké balení
![]()
a pak mi nabídla všechno jen ne tu značku, kterou jsem chtěla. Nejdřív že to nevyrábí, potom že to nemají a pak jí teda někde vyharabala, ale s hroznýma kecama, jak je to strašně nekvalitní, jak to propadlo v testech a je to naprostá katastrofa.
Přesně. Sakra kdybych chtěla diskutovat o tom, co by mi mohli nabídnout, tak diskutuju, ale oni prostě vnucujou to svoje. Já vím, mají to v popisu práce, defacto za to nemůžou, ale beru to jako celek. U nás chodím ráda do Benu lékárny, sice teda taky řetězec, ale konkrétně v tý naší jsou strašně příjemný lékárnice.
@Nimie píše:
No mě tohle úplně ubíjí, ale příjde mi, že už skoro všude jsou jenom tyhle lékárnynebo jako, když mám čas, tak si v klidu objednám z online lékárny a je to super, ale dost často je něco potřeba takhle narychlo a připadá mi, že nic kromě toho šíleného Dr. Maxu není k dispozici
![]()
tyjo, to je síla, tohle fakt neznám
co chci, to mi dají, nikdy nic nenabízejí. to mě štve spíš v mekáči, že chci jednoho cheese, a oni mi k tomu začnou nabízet hranolky, něco k pití, nebo taštičku ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Přesně. Sakra kdybych chtěla diskutovat o tom, co by mi mohli nabídnout, tak diskutuju, ale oni prostě vnucujou to svoje. Já vím, mají to v popisu práce, defacto za to nemůžou, ale beru to jako celek. U nás chodím ráda do Benu lékárny, sice teda taky řetězec, ale konkrétně v tý naší jsou strašně příjemný lékárnice.
ono to fakt bude spíš o konkrétních lékárnících než o řetězcích. my máme maxe u nás, a ten je fakt v pohodě, občas se stavím v jiných dvou, ale jen výjimečně, a ti taky ok…vlastně jsem měla v lékárně problém jen jednou, a to v celkem malý, nebyla z žádnýho řetězce, kde mi jeden pitomec odmítl v těhotenství prodat olynth..jsem tam musela poslat chlapa ![]()
No v „mejch“ maxech jsem se s tímhle přístupem ještě naštěstí nesetkala… ale dělala jsem za kasou, kde bylo podobné nabízení žádoucí a záleželo jak moc tam bylo lidí a jestli byl nějákej předpoklad, že by mohla přijít kontrola, páč jak se to nenabízelo, tak byl problém… jestli tě to štve, tak napiš mail jejich nadřízeným, že víš pro co tam chodíš a jejich nabízení tě naopak odrazuje, já v podobnej typ stížností doufala ![]()
@slavuska1 píše:
tyjo, to je síla, tohle fakt neznámco chci, to mi dají, nikdy nic nenabízejí. to mě štve spíš v mekáči, že chci jednoho cheese, a oni mi k tomu začnou nabízet hranolky, něco k pití, nebo taštičku
No tak v mekáči s tím tak nějak počítám. Tam to prostě taky musej nutit. Říká se tomu doplňkový prodej a je to nástroj na buzeraci zaměstnanců.
zažila jsem na vlastní kůži v traumaxu
@Gosi píše:
No v „mejch“ maxech jsem se s tímhle přístupem ještě naštěstí nesetkala… ale dělala jsem za kasou, kde bylo podobné nabízení žádoucí a záleželo jak moc tam bylo lidí a jestli byl nějákej předpoklad, že by mohla přijít kontrola, páč jak se to nenabízelo, tak byl problém… jestli tě to štve, tak napiš mail jejich nadřízeným, že víš pro co tam chodíš a jejich nabízení tě naopak odrazuje, já v podobnej typ stížností doufala
No mě právě zajímalo, jestli jen já mám takovou smůlu (nikde jinde jsem si takového přístupu nevšimla) nebo jestli to je nějaký plošný nesmysl
stížnost klidně napíšu, s tím problém asi nemám, tím spíš jestli to splní přání některé z lékárnic ![]()
@slavuska1 píše:
tyjo, to je síla, tohle fakt neznámco chci, to mi dají, nikdy nic nenabízejí. to mě štve spíš v mekáči, že chci jednoho cheese, a oni mi k tomu začnou nabízet hranolky, něco k pití, nebo taštičku
U toho mekáče mi to asi nepříjde tak násilné nebo nevím… většinou se mě zeptají jestli nechci a dobrý, aspoň mi nerozmlouvají to, pro co jsem vlastně přišla ![]()
Já mám s nimi dobrou zušenost, asi je to o konkrétních lidech, byla jsem si tam vyzvednou objednaný Aniball měli na něj akci s dárkem. Vydal mi ho příjemný lekárník, zeptal se jestli ještě něco nechci, když jsem řekla, že ne tak se jen zeptal jestli vím jak to používat nebo jestli chci poradit, aboslutně nevtíravě a v pohodě. Tak jsem slušně odvětila, že ne že děkuji. Jen mě trošku pobavila ta představa, že by mi tam začal vysvětlovat jak se Aniball používá
.
Já mám zkušenost, že jsem si šla koupit Nutrolin a Olynth HA. Dostala jsem Nutrilon a obyčený Olynth
![]()
Ale to už je nějaký rok zpět, jinak mě Max nijak zvlášť neirituje a chodím tam občas, když potřebuju vyzvednou neakutní recept a vše ok. Nikdy mi nic nenabízí, i když chci cokoli volně prodejného. Ostatní neakutní léky oblednávám přes net ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Benu znám, tam mi to vždycky příjde v pohodě, ale dostanu se do ní jednou za čas když jsem v centru, poblíž jinak máme samé Maxy ![]()