Dřívější odchod z porodnice Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
20.1.15 12:03
Ano, měla jsem zajištěné hlídání a manžel byl doma. Nešla jsem domů, abych se starala o domácnost, ale abych se zotavila po porodu. S nemocnicí mám špatné zkušennosti a odcházela jsem po prvním porodu v hrozném stavu.
Doma jsem mohla spát jak jsem potřebovala, kojit kdy chtěla nikdo mě nebudil, nechodily procesí návštěv (za spolubydlící) apod. Chápu že když někdo nemá žádné zázemí tak nepůjde 2hodiny po porodu domů se starat o dalších x dětí bez pomoci druhých…
@verulicek píše:
A holky, vy co jste šly po porodu domů, měly jste starší dítě někde třeba dva dny na hlídání? A kdo se o vás staral? Já jsem třeba byla po porodu dost unavená a byla jsem ráda, že mi někdo uvaří a nemusím řešit domácnost. Měly jste doma posilu? (třeba mamku nebo se o vás staral muž?) Na jednu stranu vidím výhody toho, být brzy doma, na druhou stranu běhající dvouleťák a já unavená..asi bych nemohla zrovna fungovat na 100% :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 12:07

@Tamaris noo já uvažuju u druhého o této alternativě…pravdou je, že i když tam vařili, odcházela jsem děsně hladová (buď se to nedalo jíst, nebo to bylo moc nadýmavé - první den po porodu byl květák :roll:, pěčivo pouze superčerstvé atd.) Byla jsem tam dobrovolně dýl jako prvorodička hlavně kvůli kojení. A jsem celkem ráda (kamarádky, které odešly po 3 dnech, kdy se prakticky teprve mléko spouští) měly problémy. Ale všechny jsme byly prvomatky. Teď když v tom člověk už umí trochu chodit bych se domů nebála ;)

• Citovat
  • Upravit
2515
20.1.15 12:23

@verulicek jojo. Ja kojit nebudu takze ohledne toho tam zustavat nemusime. Jedine co by nas tam donutilo zustat je zloutenka a to az ta silna. Jinak staci bohate slunecni svetlo a kontrolovat bilirubin u pediatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 12:29

@bambooska aha..hm..škoda že nemůžeš kojit

• Citovat
  • Upravit
74217
20.1.15 12:31

@bambooska
Ani kojení tam uz nenutí, ja jim hned po porodu řekla kojit nebudu at s tím za mnou ani nechodi, dětský dr.mi řekl je to vaše věc přemlouvat vás nebudu, sestry ty měly tendence dolezat at kojim, druhy den to vzdaly a daly mi pokoj.

(Pardon jsem na tabletu a opravuje mi to slova, jak samo chce :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 12:35

Tak já většinou čtu, že holky nekojí protože nemůžou (buď ze zdravotních důvodů nebo psychických - např. prodělaná laktační psychóza atd.) :nevim: a to snad v nemocnici taky chápou ne?

• Citovat
  • Upravit
fragaria
20.1.15 12:38

@bambooska dovoluji si doporučit Ti rodit na Vsetíně. Maximálně Ti vyjdou vstříc, ambulantní porody tam nejsou problém. Záleží, jak to máš daleko…A hlavně: je tam klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková