Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Jitule84 nemám žádné příznaky, prsa mě nebolí. Jsem dnes 10dpo, test je sněhobílý. Tak aspoň, žeto vyšlo tobě, já opravdu nejsem.
@Marcam, je spousta žen, které také žádné příznaky neměly. A já jsem 10DPO měla také test bílý. Ještě je čas
Jaký test máš?
@Marcam, já jsem měla comfort proužek citlivost 10 a ten mi ukázal krásně. A hodně si chválí tehu test od Dr.max, takže ten jsem si také koupila a čárku ukázal. Mammatest je prý poslední dobou špatný, prý má větší citlivost, než co je napsáno a tak ukazuje // až dlouho, kdy jiné testy čárku ukáží.
@Jitule84 tak si ještě zkusím ty od Maxe. Až se dostanu do lékárny. U nás to půje asi těžko.
Ze se Vam do toho vrtam, ale pisete verejne
. BT nemusi byt pres 37, me pres 37 sla malokdy. Takze abys vedela, musis merit cely cyklus ![]()
@Marcam, clostik bt zvyšuje. JoJo, pojedu od znova, ale s clostikem.
A co ty?
@Jitule84 Já mám mít také ještě jeden cyklus s clostíkem a pak má být pauza tři měsíce. Také jsem si koupila kapky gynex.Na to jsou dobré recenze. Já četla, že basálku snižuje, je to estrogen. ![]()
@Marcam, mě bt pořádně zvyšoval. Tak do toho půjdeme spolu
. já si necham kontryhel do ovulky, po ovulce drmek a utrogestan.
A co tvoje bt, jak jsi na tom?
@Jitule84 Dnes jsem neměřila, mám to dostat 21.11-nebo 22.11takže příští víkend. ![]()
@Marcam, ale lutealni fáze je 10-16 dní. A ty jsi teď cca 12dpo?