Bylinka - Drmek obecný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1977
16.4.20 14:57
@Oplatečka píše:
Mám asi podobnou zkuženost, drmek beru něco málo přes měsíc, byl mi doporučen na akné, cyklus mám v pořádku..Ovulace proběhla v termínu jak měla nicméně teď místo ms jsem jen 2× lehce krvácela a spíš jenom špiním :nevim: je možné aby to drmek způsobil?

Jak ho bereš? Mně dělal neplechu, když jsem ho brala jen od MS do ovulace, to mi rozházel cyklus. Ale když jsem ho brala bez přerušení, tak všechno v pořádku, naopak cyklus krásně srovnal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
16.4.20 23:49
@aanysek píše:
Jak ho bereš? Mně dělal neplechu, když jsem ho brala jen od MS do ovulace, to mi rozházel cyklus. Ale když jsem ho brala bez přerušení, tak všechno v pořádku, naopak cyklus krásně srovnal

Právě že jsem ho brala v kuse.. mám ms bolesti, tak snad se ms ještě rozběhne, ale týdenní špinění se mi teda vůbec nelíbí, to jsem nikdy neměla. Asi už ho raději nebudu brát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
17.4.20 13:08
@Oplatečka píše:
Právě že jsem ho brala v kuse.. mám ms bolesti, tak snad se ms ještě rozběhne, ale týdenní špinění se mi teda vůbec nelíbí, to jsem nikdy neměla. Asi už ho raději nebudu brát. :nevim:

Tak hlásím že ms se dnes ráno rozjela, tak jsem šťastná :D Myslela jsem si že to špinění bude už asi všechno, naštěstí to bylo jen špinění před ms..Drmek vysazuji a budu doufat že můj cyklus se vrátí do starých kolejí bez špinění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.4.20 15:17
@Oplatečka píše:
Právě že jsem ho brala v kuse.. mám ms bolesti, tak snad se ms ještě rozběhne, ale týdenní špinění se mi teda vůbec nelíbí, to jsem nikdy neměla. Asi už ho raději nebudu brát. :nevim:

A u mě zafungoval přesně opačně - bez něj i týden špinění před MS, s Drmkem max 1-2 dny, holt na každýho působí jinak :) mně i prodloužil LF z 11 na 13 dní a myslím že primárně díky tomu se zadařilo a našla jsem || :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
5.5.20 15:37

Ahoj holky, já s Drmkem teď začínám. Před měsícem jsem bohužel musela ve 13 tt na revizi, tak teď se snažím tělo podpořit jak jen to jde. Tak doufám, že ten totál rozhozený cyklus, jak tady některé píšete, nebude i můj případ. Berete tedy Drmek v tabletách? Já si koupila Adiel Drmek Forte s vitaminem E. Rovnou 2 balení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
12.8.20 12:16

Nevíte zda se může kombinovat drmek s Fertipronou? Ještě beru Macu a kapu jeřáb ptačí a do ovulace piju čaj z kontryhelu. Nebo radši nemám přidávat k tomu všemu drmek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.21 08:54

Ahojte, mam podobný dotaz, beru drmek a macu a k tomu caj Ludmily mojzisove, teď o ovulaci jsme na to vlitli :srdce:, tak teď nevím jestli v tom mam pokračovat do ms nebo raději ne? Děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.21 19:27

Ahoj, chci se zeptat jestli mám vysadit drmek v tabletách od Adiel, když mám ducha na testu a tedy je možné, že jsem těhotná? Máte s tím někdo zkušenosti? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.21 22:37

Ahoj taky se chci zeptat. Dnes jsem zjistila ze mam slabou carku na pozitivnim testu. Mam drmek prestat brat? Neuskodi to? Ten progesteron v nem je prece dobry na udrzeni? Brala jsem ho cely cyklus spolecne s B6.
Kuju za odpoved.
Anonym citlive tema

• Citovat
  • Upravit
6
1.7.21 13:54

Ahoj, jen bych chtela napsat svou zkusenost s drmkem - vysadila jsem po 10ti letech antikoncepci a mela strasne nepravidelny cyklus, zkusila jsem drmek forte tablety, ale nic. Po skoro roce nepravidelneho cyklu mi doktorka predepsala utrogestan, ktery sice cyklus krasne upravil, ale jak jsem se pozdej docetla, nemusi dochazet k ovulaci. Tak jsem mesic v kuse (do ovulace) kazdy vecer pila silny caj z drmku a kontryhelu (smichala jsem bylinky 1:1), merila jsem si BT a dalsi menstruace uz se nedostavila, cekam chlapecka :) na kazdeho funguje neco jineho, jine bylinky nebo forma podani.. me nejspis ten caj zkratil cyklus o par dni, takze ovulace probehla, utros potom pomohl zahnizdeni a bylo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
6.7.21 09:11

Preklikla jsem se a vložila příspěvek do jiné diskuze než jsem chtěla :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková