Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Jitule84 Když jsem se podívala na světle na test, tak tam vidím nepatrného duchá. Skoro vůbec viditelného, ale je tam! Možná, že mi z toho už hrabe ![]()
@Marcam, to je škoda
. Kdyby jsi to vyfotila, tak nad psaním příspěvku máš Přidat fotku… ![]()
@Jitule84 Jsi lovec duchů
Dnešní ráno mě zkrátka mile potěšilo. Zítra budu po noční, tak to nic. Testovat budu až ve čtvrtek. Mimocodem, ty máš silné dálnice hned brzy, nebudou tam dvě mimi?
@Marcam, nejsem lovec duchů, ale také jsem u sebe už minulý cyklus hledala ![]()
Jo, to se nedivím, mám radost s tebou ![]()
No, to jsi neviděl tu včerejší čárku 15DPO - silnější než kontrolní. Možnost tu samozřejmě je, ale doufám, že ne, že je jen mimčo dobře zavrtané
Manžel také tu možnost otevřel a má z toho hrozný strach, dvojčata nechce. Pokud by se to stalo, ani nevím, jak by reagoval…
Držím palečky a těším se na zprávu se // ![]()
@Jitule84 Ahoj,tak já jsem 12dpo teplota po 5tihodinách spánku je 37,2.Zítra budu testovat. ![]()
@Jitule84 Ahoj,tak u nás je smutno, teplota šla na 36,9 a test sněhobílí. Asi to dostanu. ![]()
@ marcam, ten pokles je v normě. Vždyť jsi měla po ovulace i nižší. A na testu není ani duch? Co máš za test?
@Jitule84 Ahoj,teplota šla na dnes na 36,7,čekám až to dostanu.Test je negativní. Tak aspoň, že to vyšlo tobě ![]()