Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Marcam, to mě moc mrzí
![]()
Ty víš, kde přesně je u vás problém? Myslím na tebe a vím, že jsi hodně zklamaná
Ale máte krásnou holčičku, tak si jí pořádně užívej ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat je možné aby čaj z drmku nebo vitamín b6 nějak ovlivnil ovulační test? pozitivní ovulační test jsem měla 2.12 a od 14.12 ms a dneska ještě špiním a udělala jsem si test a na něm je vidět ne nějak výrazně ale vidět je druhá čárka. s testování ovulačních testů jsem chtěla začít až kolem to 15dc abych věděla jestli ten drmek a b6 začíná pomáhat protože ovulaci jsem poslední 2 měsíce měla 22dc a teď najednou na tom testu tohle tak myslíte že už mam začít testovat od dneška ale aby mi do toho 22dc něco zbylo
A nebo ten test může být zkreslený tím drmkem nebo b6 nebo ms??? a minulý měsíc když prostě ovu nebyla tak test prostě sněhobílý
@ivous88, přiznám se, že mě nikdy ovulaci test nevyšel 100% pozitivní. Já měrim raději bt, ta mě nezklame a vzdycky podle ní přesně vím, kdy proběhla ovulace. Jinak si myslím, že drmek ani B6 ovulaci testy ovlivnit nemůže ![]()
No jo ale měření bt mi ukáže už proběhlou ovulaci, já teď 2 měsíce měřila ale bylo to všelijaký protože někdy vstávám k malýmu třeba kolem páté nebo šesté a měřím taky někdy v osum někdy v devět, tak nevim jestli je to pak přesné. Mně teď hlavně jde o to tu ovulaci posunout protože jí mam až 22dc a ms dorazí 31dc takže mam krátkou luteální fázi, tak jí chci prodloužit ![]()
@Ivouš88, to jo no, pokud neměříš stále ve stejnou dobu, tak je to k ničemu.
Na to prodloužení ty vlastně bereš ten vit. B6 a drmek… Tak držím palečky, ať to zabere ![]()
No snad jo ale asi teda budu muset zase měřit tu bt abych věděla jestli se mi ta ovulace posunula
a nevíš kolik tak toho vitamínu b6? já četla že někomu pomohly 2 prášky denně a někdo psal že aby to pomohlo tak se musí brát tak nejmíň 80mg což jsou 4 prášky
@Ivouš88, vůbec netusim
. s tím bohužel nemám žádné zkušenosti. ![]()
@Jitule84 Ahoj, ted ne má být pauza tři měsíce, ale Dokto mi říkal, že ještě působí. Možná ještě pak po třech měsících nasadí.
A co vy? Asi se radujete co? ![]()
@Marcam, aha, jo, to máš pravdu, četla jsem, že někdo otěhotněl měsíc po dobrani clostiku. ![]()
A co budete dělat, budeš to ještě zkoušet prirozene?
JoJo, dnes jsem byla u dr., takže to mám potvrzené.
@Jitule84 Ještě zkusím tři měsíce pauzu a pak zase clostyl, doktrór říkal, že zkusím brát 5-9dc, ted jsem brala 3-7dc.
@Marcam, děkuji.
Aha, no, tak uvidís, třeba i to zabere. Já jsem ho takhle 5-9dc brala.
Nemůžu si pomocí, ale kde je u tebe problém, proč ti ho dr. nasadil?
@Jitule84 Nemám už jeden vejcovod. Kdysi jsem ho už brala bez efektu.