Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Jitule84 Ahoj tak jak se cítíš? Já mám před snažením a zítra jdu na gyndu jak to tam vypadá.
@Marcam, já se cítím fajn. Mám citlivé bradavky, což je známka proběhnuté ovulace a občas mě pobolívá podbřišek a vaječníky…
Tak držím palečky a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Jitule84 Ahoj,dostala jsem Pregnyl mám tam dva folíky 2cm, takže se máme snažit ![]()
@Marcam, 20mm, to je super
Tak honem na to
Měříš bt, aby si věděla, kdy proběhla ovulka?
@Jitule84 tentokrát teplotu neměřím, doktor říkal, že jí Pregnyl jí skresluje, snažení snad bude ![]()
Ahoj, tak jak to s tebou vypadá? My jsme se snažili, ale manžel chtěl-nikdy to nechtívá končit polohou na koníčka, tak nevím, jestli to všechno nevyteklo
Bylo to 13dc a 15dc. Ovulace byla 15dc. Já už se z toho zblázním ![]()
@Marcam,
nevím, jsem 7dpo, teplota 37,2, začali mě bolet prsa, mám opět výtok, dneska jsem v 6h ráno zmerila teplotu a už jsem nezabrala. Nechci to zakriknout…? ![]()
Aha,
tak třeba zase dal dostriknul
kolik jsi DPO?
@Jitule84 ahoj jsem 4DPO.Tak u vás to vypadá slibně
ale aby jsme to nezakřikly. Já také nevím, basálku neměřím, kdyžtak až později, bude skreslená Pregnylem.
@Marcam, jojo, uvidíme. Prsa tedy bolí pěkně, bt pořád nahoře, jinak nic. Uvidíme za 2 dny ![]()
Jsem zvědavá na tebe.
@Jitule84 Ahoj,tak dneska je bazálka 37,zítra jí nezměřím, protože jsem po noční. Ty jí máš hezky vysoko, at to drží ![]()
@Marcam, jeee, ty noční jsou hrozné, co
37 je super, je vidět, že už máš po ovulce.
Jojo, díky, snad… Dnes opět 37,2, jsem 9DPO, tak uvidíme ![]()
@Marcam, tak jsem nevydržela a udělala jsem test už dnes. Našla jsem //.
Tak druhá je slabá, ale je krásně vidět. Mám strašnou radost, ale i strach, aby to nedopadlo jako minulý cyklus. ![]()
@Jitule84 ahoj no tak to je super
,ale aby jsme to nezakřikly. Já si zítra změřím basálku. Tak to dáš manželovi pod stromeček.
Dnes jsem 5DPO.
@Marcam, snad ne, ty čárky jsou krásně vidět, na to, že jsem 10DPO.Ale stát se samizřejmě může cokoliv… Manžel už to ví, prožíváme to všechno společně. ![]()
Za 5 dní budeš také hlásit //. ![]()