Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Jitule84 Ráno v posteli, ale ted jsem zloušela a drží se pořád 37,6.Na pravé traně cítím brnění a šimrání-jinak to nedokážu popsat. ![]()
@Marcam, takže 36,7 jsi naměřila normálně ráno? Tak to je super, máš krásné vysoké populační teploty. Teď hlídej, aby se držely nahoře i když by měla dorazit MS ![]()
Pijes ještě ten drmek?
@Marcam, přes den nemá cenu měřit, ale ta ranní teplota je super! Já mám max 37,3. Já drmek pila 1× denně do 10 DPO, než jsem našla //.
@Jitule84 tak dnes ráno basálka 36,9
Spíš nejsem, drmek piji. Určitě jsme tem den propásli ![]()
@Marcam, to může být uhnizdeni
. kolik jsi DPO? Důležité je, aby zítra bt zase vyskočila ![]()
@Jitule84 Dnes asi 7 den po ovulaci, spíš to přičítám hormonům. ![]()
@Marcam, implantacni pokles je mezi 7 - 10 DPO, což odpovídá
takže hlavu vzhůru ![]()
@Marcam, JoJo, v tomhle rozmezí může nastat jednodenní teplotní výkyv
, což by mělo představovat zavrtavani
.
@Jitule84 Ahoj tak dnes teplota zase 37,tak nevím, ale nic na sobě necítím, myslím, že nejsem. ![]()
@Marcam,
spíše mi přijde, jestli ta teplota předtím 37,6 nebyla jen výjimka, protože byla dost vysoká… Jakou teplotu jsi naměřila předtím?
@Jitule84 Ahoj,bylo to asi nachlazením
Dnes mám zase 36,9.Těhu určitě nejsem, to bych poznala. Takže čekám na ms…Ale to tak za týden.
@Marcam, to se těžko posuzuje, když nevíme, jaké máš teploty před ovulací… To že nemáš přes 37 neznamená, že nemůžeš být těhotná. Zapisuješ si do nějakého programu bt?
Proč myslíš, že nejsi těhotná?
@Jitule84 nemám žádné příznaky, prsa mě nebolí. Jsem dnes 10dpo, test je sněhobílý. Tak aspoň, žeto vyšlo tobě, já opravdu nejsem.