Drogerie Teta - převedení bodů ze Schleker

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.12 00:27

drogerie teta

Ahoj Maminky, prosím o radu ohledně převedení bodů z karty shlecker na teta kartu.na kartě shlecker mám asi 2000 bodů. nevím jak to chodí s těmito body u klubu teta, jake jsou vyhody a co vlastně s body.do tety jsem dříve nechodila a nevím co a jak…děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
9.11.12 06:05

A to jde převést? Vždyť to jsou dvě různé drogérky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.11.12 06:13
@SvatkaM píše:
A to jde převést? Vždyť to jsou dvě různé drogérky.

Nevím jak se to převádí, ale převést to jde, říkala mi to minule baba u pokladny, ona totiž Teta koupila Shlecker drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
9.11.12 06:15

Aha, tak to je dobré vědět, ale jinak teda neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
9.11.12 06:59

Co se zeptat v té drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.11.12 07:11

Musel ti prijit dopis, ne?? Vyplnis Tetu prihlasku a meli by se automaticky prevest nebo ti meli poslat mail. Me prislo oboji a bylo to tam napsany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.11.12 08:12

No, pokud neporadila prodavačka na pokladně, co zavolat někam na centrálnu, na nějakou zákaznickou linku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
9.11.12 08:22

Po vyplnění přihlášky do teta klubu a odevzdání na pokladně, by se měly body automaticky převést. Tak jsem to aspoň pochopila já :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
13.11.12 20:40

Milé maminky, chtěla jsem se Vás zeptat na radu. Přišla mi sleva na dětské jídlo 20% v teta klubu, nevíte jestli se to vztahuje i na mléko a kaše? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
14.11.12 10:39

Taky mi ty slevy přišly.
Já myslím, že ano, ale ne na počáteční výživu…Ale je to ode mě jen typ :-)
Mám taky dotaz:
Teď mají v akci Pampers.Po zakoupení 2ks a předložení karty vyjde balík na 349kč a mě by zajímalo jestli jde ještě použít tu 20% slevu???
Nezkusil to někdo z Vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
14.11.12 18:19

Já to udělala a nějak jsem se pak v účtu nebyla schopná orientovat, protože toho bylo víc na slevy, ale myslím, že se to odečítalo taky. Nejlepší bude prvně se zeptat než to tam koupíš, ale myslím, že to odečítali i tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.8.13 13:30

Ahoj.
Chtela bych se zeptat, jestli nekdo z vas uplatnoval stavajici 50% slevu na vyrobky Nivea? Pisi, ze je to na vsechny vyrobky. Muzu ten kupon uplatnit na vice vyrobku nebo na jeden, nebo na vice, ale s vice kupony??? Jeste jsem si nevytiskla slevovy kupon, nikde jsem se zatim nedocetla jestli si muzu koupit na tu slevu vic vyrobku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.8.13 13:33

Ted koukam, ze nekdo zalozil na to tema diskuzi, tak se tam jdu kouknout :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 13:39

@janet9

muzes to uplatnit az na 30 vyrobku, ale musis to koupit najednou protoze ta sleva jde uplatnit jen jednou, na pokladne ti odectou tech 50 % z konecne ceny tech vyrobku nivea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.8.13 12:17

@smutný anděl ja uz jsem si to precetla v diskuzi, kterou neco zalozil. :hug:

Jinak ja to prave hledala, bylo mi divny, ze by to nemelo nejakou " podminku"…a ono se to ukaze az pri tisknuti kuponu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák