Druhé dítě a deprese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
13.1.12 21:08

Mám děti 28 měsíců od sebe. První dcera vymodlená, u druhého těhotenství jsem se prala se stejnými pocity jako Ty a byla jsem za to na sebe naštvaná. Je to sec mazec, málokdy chvilka volná, když jsi s oběma doma, každej jinej režim. Nejhorší byl začátek, syn měl šílený koliky, musím přiznat, že jsem tehdy litovala, že mám druhý dítě, ten řev byl nesnesitelnej, malá do toho žárlila, vztekala se. Časem se všechno ustálilo, každej si zvykl a je to fajn. Ale připrav se na to, že je to velká změna. Vždycky jsem si klepala na čelo u hesla: jedno dítě, žádný dítě, ale pak jsem pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 09:34

Tak tak:-) Mému mladšímu budou dva roky a teprve teď si začínáme říkat, že už to jde a když se ti dva obejmou tak i že to stálo za to:-) Držim palce všem druhorodičkám a to heslo Jedno dítě žádný dítě neberte nikdy na lehkou váhu. Žádná nevěří, ale nakonec v něm tu pravdu najdou. Ze začátku je to prostě děs a nesmírný kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin