Věkový rozdíl 2 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
18.10.11 20:22

Věkový rozdíl 2 roky

Ahojky kdo tady máte 2 děti přibližně 2 roky po sobě mohly byste jenom stručně napsat jaké to bylo na začátku a jaké teď? Budu mít 2 s rozdílem 23 měsíců vím že jsou i menší rozdíly ale přesto občas pociťuji mírné obavy :lol: :lol: Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2106
18.10.11 20:26

Ahoj.Ja mam rozdil 18 mesicu a ze zacatku to byl mazec,ale tedkom je to v poho :palec: .Holky se navzajem maj moc radi :palec: .A to jsem se bala ze starsi holka bude zarlit,ale trvalo to jenom tyden :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.10.11 20:31

My budeme mít rozdíl 21m :) - docela se těším i děsím. Malá je k miminkům taková neopatrná, chce je chovat jako panenky, strká jim prsty do očí apod. Tak doufám že jí vycvičíme. Jsem na to zvědavá. Když chovám miminko, tak nežárlí, chce chovat taky, tak uvidíme, máme ještě skoro 7m na přípravu :) jak nás tak malé.

• Citovat
  • Upravit
11529
18.10.11 20:31

ahoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nepřemýšlej a nechej věci plynout…já se bála žárlení, když se malý narodil, staršímu byl rok a půl, takže samé překvapení, můj pobyt v porodnici zvládl pěkně s tátou, vůbec nežárlil a na svůj věk, když malý začal bečet, dával mu dudlík, když byl v kočáře, drncal…no překvapoval mě a já se toho tolik bála, jsou chvíle, kdy člověk fakt neví, kam dříve skočit, ale chce to zaběhnout režim, klid a ono to stejně tááááák letí…ať to všechno pěkně v pohodě zvládneš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.10.11 20:33

Já mám rozdíl 23 měsíců a nemůžu si stěžovat. Daník byl hodně zlobivé miminko, trápili ho prdy, do 2 měsíců furt řval, no mazec. Řekněme že až od roka to s ním bylo lepší. A když jsem pak čekala druhé, měla jsem obavy. Jenže se nám narodil andílek, Vendy byla strašně hodné miminko, takže jsem stíhala mnohem víc věcí než jenom s jedním miminem. Strašně nám to ulehčila, jak byla hodná. Jinak náročné to je, občas docela kolotoč, ale zvládnout se to dá. Ale hodně záleží, jaké jsou děti. Kdyby se nám místo Vendy narodil druhý Daník, psala bych tu určitě něco jiného. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
18.10.11 20:34

Já s bráchou jsme od sebe přesně na den o 13 měsíců.Mamina to zvládnout musela,jelikož tatík jezdil do světa,když jsme byli prťata a taky to zvládla.A s bráchou si moc rozumíme.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.10.11 20:38

Moji bráchové jsou od sebe 361 dní, tedy o necelý rok, já se narodila za 2,5 a 3,5 roku po nich. Taky docela mazec. A to žádné pampersky, automatky a pod.

Určo je důležité zajet nějaký režim.

Jo a já hodně zapojovala syna, takže mi pomáhal při koupání, podával mi různé věci, když Vendy spala, snažila jsem věnovat nějaký čas jemu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.11 20:47

2 děti po 2 letech levou zadní 8-) Neboj, to zvládneš. Zbytečně se neplaš dopředu a ono to půjde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.10.11 20:48
fragola píše:
2 děti po 2 letech levou zadní 8-) Neboj, to zvládneš. Zbytečně se neplaš dopředu a ono to půjde :hug: :kytka:

no podle metříku vidím že víš o čem mluvíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
18.10.11 20:53
mikky píše:
Ahojky kdo tady máte 2 děti přibližně 2 roky po sobě mohly byste jenom stručně napsat jaké to bylo na začátku a jaké teď? Budu mít 2 s rozdílem 23 měsíců vím že jsou i menší rozdíly ale přesto občas pociťuji mírné obavy :lol: :lol: Díky moc :-)

já mám 2 roky a 4 měs. na začátku pohoda, menší spala a spala.. teď na vodítko obě dvě.. utíkají vždy na jinou stranu :lol: :mrgreen: musí se vycepovat aby zas přiběhli nebo aspon zastavili.. jinak jsou procházky na sedmimílový boty.. nedej bože když jim babička naráz koupí kola… :lol:

• Citovat
  • Upravit
24837
18.10.11 20:53
mikky píše:
fragola píše:
2 děti po 2 letech levou zadní 8-) Neboj, to zvládneš. Zbytečně se neplaš dopředu a ono to půjde :hug: :kytka:
no podle metříku vidím že víš o čem mluvíš :lol:

To si piš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.11 21:08

My máme děti od sebe 2 roky a 2 měsíce, ze začátku to byla brnkačka, Jára si Alenky vůbec nevšímal, malá byla hodná. Teď už je to horší, Ája má rok, leze, všechno mu bere, provokuje a Jára se brání, někdy slovně, někdy „růčo“ :cert: O žádné sourozenecké lásce u nás není řeč, i když se s manželem snažíme, aby se k sobě chovali pěkně. Občas je to na palici :zed: , snad se to zlepší. Ale určitě to zvládnout jde, jen si chce najít nějaký režim. Taky mi občas připadám, že se dvěma dětmi toho stíhám více než s jedním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.10.11 21:15

po dvou letech bez problemu, bude to brnkacka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
18.10.11 21:27

Máme holky přesně po dvou letech, dokonce jsem na Klárku měla termín narození Ájy, ale přenášela jsem 10 dní.

Ze začátku jsem nevěděla, kde mi hlava stojí, koho dříve. To bylo první měsíc, možná dva. Alenka nežárlila, ale za to teď, když Klárka leze a zrovna pro Alenčinu hračku, protože tu svou nechce, tak Alenka naznačuje bácnutí, nebo naopak Alenka bere Klárce její hračky, ale je fajn, že jí za to nabídne jinou, kus za kus.

Ale máme problém jinde, Alenka pěkně mluvila, ale co teď máme Klárku, tak mluví její řečí, brebtá, žvatlá, a pyští :cert: A pořád jí to vysvětluji a ona to dělá stejně. Pak na sebe takhle mluví, a jsou obě šťastné, že se mají. :srdce:

Alenka chce jíst to, co Klárka - příkrmy. Na kojení si nevzpomněla, i když jsem jí kojila do roku a půl. Dokonce říkala, Klárka pláče, má hlad, dej jí mlíčko z prsíčka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.10.11 21:37

je to fajn věkový rozdíl- chtěla jsem i menší, ale nebylo nám přáno :)

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin