Druhé dítě? Nedokážu se rozhodnout, asi je pozdě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
1.7.24 10:24

Co se týče věku, tak to určitě není žádná hrůza. Mně je 35 a čekám první a potom bych chtěla stihnout ještě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
1.7.24 10:53

Ty jsi SVOJE dědictví utopila ve SPOLEČNÉ hypotéce?? :cert: :cert: :cert: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 20:42

Ahoj, brzy mi bude 36 a mam jedno dítě, už větší, které jsem měla brzy, bylo mi 22 let. Mam přítele, se kterým jsme osm let a rad by mel jedno dítě, on žádné nemá. Ja bych také děťátko uvítala, mateřství bych si užila. Ale říkám si, zda uz nejsem na dítě stará, rodila bych ve 37 pokud by se povedlo otěhotnět hned. Příteli je 29 let. Měli jste dítě v tomto věku, bojím se i nějakých vývojových vad. Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2
16.6.26 21:12

Jestli si už teď moc nerozumíte, dítětem vykopeš akorát válečnou sekeru. Užívejte si každý jinak a budete se třeba tolerovat tak, aby to bylo k životu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10003
16.6.26 21:22
@Miminoman píše: Více

To odpovídáš komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
16.6.26 21:30

Pokud je ten muž rozhodnutý, že to dítě chce mít s vámi a vy byste si mateřství užívala, tak to zkuste. Souhlasím, že 37 není na rození dětí nejlepší možný věk, ale nad hrobem taky nejste… Mladší už nebudete, takže to rozhodnutí moc neodkládejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6098
16.6.26 21:54
@Anonymní píše: Více

Já sama pro sebe měla takovou pomyslnou hranici do 36.
Za mě věk ještě relativně v pohodě, úplná hrůza to ještě není, ikdyž za normálních okolností bych už v tomto věku dítě neměla.

Spíše bych zvážila jestli to dítě opravdu chci s tím přítelem. Jestli ho případně uživím i sama a podobně. Na tohle se dneska moc nekouká a pak ženy pláčou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.6.26 23:51

To je asi na zvážení každé z nás. Já měla prvni v 35, teď je mi 37 a za rok plánuju ještě jedno. Stará na děti si určitě nepřijdu, ale každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí