Druhé dítě nejde, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
4.5.19 20:13
@Anonymní píše:
@Payus aha a můžu se zeptat kolik vás to stálo a jak dlouho trvá než zavedou embrio? Jako ty přípravy před a tak… No já si říkám, že umělé nechci, když to prostě nepůjde tak budeme mít jenom to jedno… Právě kamarádka byla na ivf a říkala, že to bylo šílene, bolestivé… A jakto, že jedno, vy jste chtěli jenom jedno zavést?

Nic, ja jsem nasla studii, kde mi vse hradil zadavatel studie. Mrkni na strankach ivf cube. My nejprve podstupovali jen inseminace a nic. Tak jsem hledala jine centrum a narazila na nabidku o ucasti ve studii a sla do toho, neplodnost jsme diagnostikovanou meli tak to slo…samozrejme musis jim sedet do tabulek :) Ma zkusenost s ivf je uzasna, stimulace byla ok, bylo mi uplne normalne dobre. Akorat pichani injekci..ale to se neda svitit, da se to v pohode. Odber vajicek je v narkoze, a je fakt ze pak bricho boli ale to se taky da. Zacala jsem v lednu stimulaci, v unoru byl prvni transfer..ten nevysel a druhy byl v dubnu a vysel :srdce: opravdu jsou v cube velice setrni a urcite u nich nic neboli…at te kamaradka nestrasi :) boli porod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak se embryo vklada jen jedno (v ramci studie vzdy 1), to je ale na dlouho to si najdi na netu. Pak pojistovna prispiva na 4 pokusy, kdyz vlozis dve tak jen 3 pokusy. A doktori obecne doporucuji jen jedno, je to proste riziko navic. To driv vkladali klidne 2 i 3… No a co pak kdyz se chyti vsechny, redukce? Nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.5.19 20:15
@Anonymní píše:
@Payus aha a nakonec to skončilo umělým oplodnění? Nebo jenom nějak pomohli? No zeptám se ji na to… No ona je celkem taková laxní, nic neřeší, ten clostyl mě napsala z důvodu, že jsem ho brala u prvního :roll:… Je to jiná doktorka, moje stará odešla, ta byla super a řešila to úplně jinak.

https://ivf-cube.eu/…udie-zdarma/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 15:36

@Payus aha, děkuji kouknu… No právě kamarádka měla vložená 2 a má dvojčátka no, to bych ani nechtěla… Ještě se musíte rozhodnout, ale moc se mě do toho nechce, pořád doufám, že to půjde přirozeně… Ale děkuji moc. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.19 15:37

@Payus jinak jsem se ptala na tu krev, tak to dělaji zadarmo v tom hormonální profilu, tak jsem zvědavá jak to dopadne :think:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex