Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ve výběru jména Vám může pomoci seznam jmen
Jn, víte, kolik nám tu běhá Esmerald a podobně? Jedna Ciri se tu už ztratí - akorát buď připravená na šikanu ve škole, až se to zjistí. Buď ji budou titulovat čarodějnice, nebo taveňáku.
@Modesta píše: Více
Blbost
navic, vymyslet neco se da doslova na KAŽDÉ jmeno.
Jsem na zahraničně znějící jména. Nemám ráda náš kalendářový repertoár a starobně znějící jména.
Ale Ciri je už moc. To by nebyl můj šálek kávy.
@Modesta píše: Více
Ja bych rekla, ze dnešní děti jména neřeší, jsou zvykle na vsechno od staročeskych jmen po Americká, do toho jména ukrajinská. Nějaká Ciri muze fascinovat maximálně generaci kdy vrchol jedinečnosti bylo jmeno Nikol, jinak sama Martina a Jitka.
Mě se Ciri líbí, taky bych klidně dala. Babičky se s tím smíří, věř mi, nám letos prošla Čandra, po měsíci se kecy zklidnily na minimum a moji mámě se to ve výsledku líbí a neumí si představit, že by se holka jmenovala jinak
a ta mi to vymlouvala od doby, kdy se jmíéno dozvěděla.
@Alušáček píše: Více
Přesně
. Ve třídě plné Artemů a Arin se to ztratí!
Když už dvě jména, tak rovnou 3 (Cirilla Fiona Elen), ne?
Jestli chcete Ciri, dejte jí alespoň celé jméno Cirilla.
@Beruska999999 píše: Více
Čte se to tak, jak se to píše - Ciri. Je to postava ze Zaklínače.
@Bytsamsebou píše: VíceŽe? Jen jsem to přečetla, tak mi v hlavě naskočilo- Hej, Siri…
@Limi123 píše: Více
To je celé jmeno te postavy? Tu Fionu bych vynechala, ale Cirilla Elen docela dobrý ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
A hlavně dnešní děti se oslovují zkratkou, od dcery slyším když mluví s kamarádkama Ani, Naty, Fany, Lili, a pod. takze Ciri zapadne uplne bez problému.
@JunkieLucy píše: VíceČandra??? to jsem ještě neslyšela, to je jméno?
@JunkieLucy píše: Více
Čandra, to jako fakt? Nebyla to nejaka carodejnice? Pod Čandrou si predstavuji starou cernovlasou ciganku s temi satky a cingrlatky. A s bradavici na nose. ![]()
@Fee-bee píše: Více
no přesně, zní to tak, hrozně nelibozvučné jméno, ano cigaňa a čarodějka
Jméno to je, ze sanskrtu, psané jako Chandra, ale chtěli jsme český přepis
a jako Chandra si vybavím pyromancerku z Magic the Gathering, ne žádnou cigánskou čarodějnici ![]()