Druhé zaměstnání mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
druhé zaměstnání mateřská
Prosím, nemáte někdo zkušenost? Mám dvě zaměstnání v jednom mi vznikne nárok na peněžitou pomoc, protože v něm pracuji už dva roky, v druhém jsem od září, nastupovala jsem už těhotná, ale nevěděla jsem to. Více méně to nevadí, je to nenáročná práce z domu, tak aspoň budu mít zábavu.
Problém je, že ze zákona musím být doma i v tom druhém zaměstnání, minimálně 6 týdnů, ale tím, že jsem tam od září, tak nemám odpracováno na mateřskou. Na jedné diskuzi mi odpověděla paní, že bych měla být na neschopence, což mi zase přijde hrozné, protože budu mít s miminem omezené vycházky
Dovolenou použít celu nemůžu a ani by mi nestačila. Tak teď nevím, co přesně s tím, nemáte někdo zkušenost? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No počkej, nebudeš mít nárok na peněžitou pomoc v mateřství, ale na mateřskou dovolenou ano, jenom ti to nezaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OT mag, nebyl by lepsi dwayn dibbley ![]()
zakladatelko, volno dostanes, penize ne, proste po porodu doma budes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
OT mag, nebyl by lepsi dwayn dibbley
Ne,ne já radši klasik Listra i když po mentálním klystýru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag píše:jizvíková píše:Ne,ne já radši klasik Listra i když po mentálním klystýru
OT mag, nebyl by lepsi dwayn dibbley
to já taky a neustále, to je těma horama plen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže si u Dr. řeknu, že chci dva papíry na mateřskou, jen ten druhý až po termínu porodu? to je to, co jsem zatím nezjistila
jak splnit všechny oficiality
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit