Drzá sousedka

147
14.6.23 20:46

Drzá sousedka

Nuže
Máme jakoby takovou sousedku. Mamka jí pronajímá přístavek vedle našeho domu (přístavek a náš dům maj stejný pozemek).

No, k věci. Máma dovolila naší sousedce si natrhat misku jahod. Jenže, ta sousedka si to vzala moc k srdci a prostě si nabrala víc, než bylo dovoleno- prostě- máma k ní po zjištění naběhla domů a viděla tak 5-6 sklenic jahodové marmelády z našich jahod (na to fakt ta jedna miska nestačí)..Máma jí jemně naznačila, že tohle teda ne a sousedka prý začala vyvádět jak malej fracek. Pak se rozbulela a uznala, že to prehnala. A jednu další nálož jahod, kterou schovávala v ledničce, nám vrátila. Pak se nám malá svěřila, že si sousedka otrhala ještě rybíz, o němž ještě ten den mámě tvrdila, že je nezralý, ať ho ještě netrhá. A večer tam nebyl vůbec. :zed:
Zastávám názor, že teda když už, tak jí měla máma prostě dát příděl a tečka. Žádné dovolování lézt na náš záhon - čili na soukromý pozemek, jenž nezahrnuje ten nájemní prostor. Máma, jako takový trouba a dobráček to svádí na senilitu, já v tom vidím záměr. Názory? Co byste dělaly? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65116
14.6.23 20:48
@Nininka17 píše:
Nuže
Máme jakoby takovou sousedku. Mamka jí pronajímá přístavek vedle našeho domu (přístavek a náš dům maj stejný pozemek).No, k věci. Máma dovolila naší sousedce si natrhat misku jahod. Jenže, ta sousedka si to vzala moc k srdci a prostě si nabrala víc, než bylo dovoleno- prostě- máma k ní po zjištění naběhla domů a viděla tak 5-6 sklenic jahodové marmelády z našich jahod (na to fakt ta jedna miska nestačí)..Máma jí jemně naznačila, že tohle teda ne a sousedka prý začala vyvádět jak malej fracek. Pak se rozbulela a uznala, že to prehnala. A jednu další nálož jahod, kterou schovávala v ledničce, nám vrátila. Pak se nám malá svěřila, že si sousedka otrhala ještě rybíz, o němž ještě ten den mámě tvrdila, že je nezralý, ať ho ještě netrhá. A večer tam nebyl vůbec. :zed:
Zastávám názor, že teda když už, tak jí měla máma prostě dát příděl a tečka. Žádné dovolování lézt na náš záhon - čili na soukromý pozemek, jenž nezahrnuje ten nájemní prostor. Máma, jako takový trouba a dobráček to svádí na senilitu, já v tom vidím záměr. Názory? Co byste dělaly? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
14.6.23 20:50

Ahoj. To mi přijde opravdu přes čáru. Já bych k ní vlítla domů a prostě bych jí řekla, že ať k nám už neleze, že je to můj pozemek, a kdyby to trvalo déle, nechala bych tam nainstalovat kamery (myslím na ty záhony) a byl by klid. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.23 20:51

@Sl2 napadla mě ještě síťka, aby tam nemohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.6.23 20:52

Všichni jste banda cvoků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
14.6.23 20:53
@Nininka17 píše:
@Sl2 napadla mě ještě síťka, aby tam nemohla :think:

To by také šlo. :think: Záleží jak to tam máte zařízený. A ještě mi řekni, kolik že je té sousedce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
14.6.23 20:54
@Nininka17 píše:
@Sl2 napadla mě ještě síťka, aby tam nemohla :think:

To se pouziva proti ptakum, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
14.6.23 20:55
@Eowyn01 píše:
To se pouziva proti ptakum, ne? :mrgreen:

Třeba je sousedka straka 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.23 20:57

@Sl2 70+ let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.23 20:57

@Kelsey jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.23 20:58

@Eowyn01 jn jen nápad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.6.23 21:01
@Nininka17 píše:
Nuže
Máme jakoby takovou sousedku. Mamka jí pronajímá přístavek vedle našeho domu (přístavek a náš dům maj stejný pozemek).No, k věci. Máma dovolila naší sousedce si natrhat misku jahod. Jenže, ta sousedka si to vzala moc k srdci a prostě si nabrala víc, než bylo dovoleno- prostě- máma k ní po zjištění naběhla domů a viděla tak 5-6 sklenic jahodové marmelády z našich jahod (na to fakt ta jedna miska nestačí)..Máma jí jemně naznačila, že tohle teda ne a sousedka prý začala vyvádět jak malej fracek. Pak se rozbulela a uznala, že to prehnala. A jednu další nálož jahod, kterou schovávala v ledničce, nám vrátila. Pak se nám malá svěřila, že si sousedka otrhala ještě rybíz, o němž ještě ten den mámě tvrdila, že je nezralý, ať ho ještě netrhá. A večer tam nebyl vůbec. :zed:
Zastávám názor, že teda když už, tak jí měla máma prostě dát příděl a tečka. Žádné dovolování lézt na náš záhon - čili na soukromý pozemek, jenž nezahrnuje ten nájemní prostor. Máma, jako takový trouba a dobráček to svádí na senilitu, já v tom vidím záměr. Názory? Co byste dělaly? :nevim:

Nechceš to nechat na matce, je svéprávná a dospělá, na svůj věk moc řešíš rodinu, už se vyřešila sestra že ti pro změnu leží v žaludku sousedka? A jak by jsme to řešili mi, asi jasně, stručně, srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.6.23 21:03

U nás máme naštěstí skvělé sousedské vztahy. Trháme si navzájem a dělíme se o výsledné produkty. Něco takového bych rozhodně nehrotil.

@Nininka17 píše:
Nuže
  • Citovat
  • Upravit
147
14.6.23 21:19

@mamule42 Na svůj věk si můžu řešit co chci, ten v tom opravdu nehraje roli. Navíc mě třeba zajímá názor ostatních, od toho to diskuzní forum asi existuje ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.6.23 21:22
@Kelsey píše:
Všichni jste banda cvoků.
že?… bych hodila síť na všechny :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek