Drzá sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24652
15.6.23 07:10
@Ahep píše:
Sprdla bych ji na 3 doby, rybiz by musela vratit stejne jako ty jahody. A pokud ne, strhla bych ji za toto z kauce tisicivku, nejen za ovoce, ale i za tu drzost, pohrozila bych ji vyhazovem.A postavila bych jednoduchy plot, ktery by striktne vymezoval, kde se muze pohybovat.

Jj ještě policii zavolat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
15.6.23 07:11
@vokishka píše:
Vylozene pise, ze otrhala rybiz

Taky by mě zajímalo, kde tak rychle zraje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.6.23 07:17

Nám teď sousedky nosí pro děcka hrášek a třešně. Jahody jsou. My letos své nemáme. Zítra nebo příští týden budu posílat muže na samosběr, ať můžeme udělat jahodové dřeně. Angrešt a rybíz jsem teprve sadila letos. Co si pamatuji, tak oboje babi mívala začátkem června. Sama jsem si vybrala sazenice, které jsou dřív a jiné později, ať máme průběžně k obírání přes léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.6.23 10:54

@BohunkaP To s tim rybízem se stalo loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
15.6.23 11:05
@Nininka17 píše:

Ale no tak… :mrgreen: :mrgreen:

Zbytečně se zesměšňuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.6.23 11:09

@BohunkaP Říká ta pravá :D Tak proč se k této diskuzi teda vyjadřujete? Když vám to přijde směšné a smyšlené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.6.23 11:30
@Nininka17 píše:

Tak určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
15.6.23 18:13
@Nininka17 píše:

Že ti to není trapné, símtě. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
16.6.23 15:15
@Nininka17 píše:
Nuže
Máme jakoby takovou sousedku. Mamka jí pronajímá přístavek vedle našeho domu (přístavek a náš dům maj stejný pozemek).No, k věci. Máma dovolila naší sousedce si natrhat misku jahod. Jenže, ta sousedka si to vzala moc k srdci a prostě si nabrala víc, než bylo dovoleno- prostě- máma k ní po zjištění naběhla domů a viděla tak 5-6 sklenic jahodové marmelády z našich jahod (na to fakt ta jedna miska nestačí)..Máma jí jemně naznačila, že tohle teda ne a sousedka prý začala vyvádět jak malej fracek. Pak se rozbulela a uznala, že to prehnala. A jednu další nálož jahod, kterou schovávala v ledničce, nám vrátila. Pak se nám malá svěřila, že si sousedka otrhala ještě rybíz, o němž ještě ten den mámě tvrdila, že je nezralý, ať ho ještě netrhá. A večer tam nebyl vůbec. :zed:
Zastávám názor, že teda když už, tak jí měla máma prostě dát příděl a tečka. Žádné dovolování lézt na náš záhon - čili na soukromý pozemek, jenž nezahrnuje ten nájemní prostor. Máma, jako takový trouba a dobráček to svádí na senilitu, já v tom vidím záměr. Názory? Co byste dělaly? :nevim:

Jak takove nabehnuti k nekomu domu vypada? Jestli vam tech par jahod stalo za to rozbrecet starou pani… A „lonska“ krivda ohledne otrhaneno rybizu… to uz se snad ani neda slusne okomentovat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2666
18.6.23 16:07
@lucad77 píše:
Taky by mě zajímalo, kde tak rychle zraje. :mrgreen:

Tak třeba my už červený máme a to nejsme nijak extra jižně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42408
18.6.23 16:23
@Nininka17 píše:
@BohunkaP Říká ta pravá :D Tak proč se k této diskuzi teda vyjadřujete? Když vám to přijde směšné a smyšlené :roll:

Fakt hodně trapný. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
18.6.23 16:34
@Nininka17 píše:

a proč to teda řešíš teďka? za rok? :roll: :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
18.6.23 16:45
@Nininka17 píše:

a letos sis vzpomněla na loňskou misku rybízu a tak tě to rozčílilo do běla, že jsi založila diskusi o drzé sousedce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prosím tě, pošli mi adresu, já ti misku rybízu pošlu, ale až tak za 14 dní, ještě není zralý… u nás to nikdo než. ere,
jsi trapná až na půdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.23 16:55
@Livi92 píše:
Tak třeba my už červený máme a to nejsme nijak extra jižně. :think:

Co máš za odrůdu? Taky jsem si vybrala skorejší i pozdější, ať některé máme spíš a některé v průběhu léta. Ať je pořád zásoba ovoce na ozobávání. Jsem letos teprve sadila. Tak my budeme sklízet za dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.6.23 17:52

Pěkná kravina, zakladatelko. Rybíz ještě není. Jahody ano, ale už vidím ty sklenice s marmeládou a další nálož jahod v lednici, to máte asi plantáže ne? Běž tu síť hodit na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová