Držel partner pohotovost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
7.4.18 21:52

Ano, u druhé nepil cca měsíc před porodem. Žádnej výkon to ale nebyl, normálně se napije ( ne opije) tak max. dvakrát do měsíce. U první to držel taky. Ale nějak čtrnáct dní před termínem jsem ho já zatáhla na grilovačku, kde se tak sťal pod obraz, že ne, že by mě neodvezl, ale kdybych v tu dobu porodila, tak by ani nevěděl, že je táta. Dodnes se mu za to směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
7.4.18 22:36

Nedržel, při nejhorším bych někoho zavolala nebo se odvezla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.4.18 22:56

Nedrzel a ani to nebylo potreba rodila jsem 15 dni po terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.18 01:01

Ano, byl ve střehu. V práci to měl domluvené, že pokud zavolám tak okamžitě jede domů. Navíc mamka bydlela o patro níž, takže když jsem týden před termínem volala o půl 4 ráno, že mám stahy okamžitě v pyžamu sedla do auta a jeli jsme. Sice z toho nic nebylo, poslíčci, ale v nemocnici jsem byla do deseti minut od doby kdy jsem jí volala. Jinak kdyby nebyla po ruce ani mamka ani manžel volala bych svého dědečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21082
8.4.18 01:26

U prvního jsem nedržel, bydleli jsme na kopci nad podolskou porodnicí. Manželka prostě vzala tašku a šla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
8.4.18 02:27

Nepil a byl stále v dosahu, raději neodjel ani do vzdáleného města pro vánoční dárky. Prvorodicka a musim říct, byl to fofr a k tomu ještě porod KP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
8.4.18 05:40

Ja jsem chtela, on na to vylozene sr.al. :roll: :palec:
Rodila jsem vyvolavane, vezl me tatka.
P. S. uz spolu nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.4.18 05:55

Nedrzel, nejsem nesvepravana, řidičák mám. Takže v nouzi bych někomu řekla nebo se odvezla sama.
Večer před porodem jel s kamarády do kina… Vrátil se akorát ve chvíli, kde mě začínalo bolet břicho… Rodila jsem o tři tydny dřív

• Citovat
  • Upravit
1043
8.4.18 06:17

Nee, za týden mám termín a teď jede na výstavu do Prahy. Ja chodím i se synem sama na procházky do lesa a tak, jen se držím hlavní cesty..
Kdyžtak někomu zavolám, kdyby nebyl poblíž.. a večer si i dá obcas pivko k večeři, nehrotim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
8.4.18 06:22

@lucenka tak ona svéprávnost s tím nemá moc společného. My třeba bydlíme na horách a nejbližší doktor je od nás 40km a upřímně neumím si představit, že bych se měla odvést sama do porodnice. Když jsem rodila, měli jsme přes metr třicet sněhu a ještě stále padalo. Kdybych měla někde sama zapadnout autem, no nevím, nevím. Ještě většina cesty je přes lesy, takže signál žádný. V tu chvili jedině sanitku, ale kde je jistota, že by k nám dojela včas?? :nevim: bydlíme hold na špatně dostupném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.4.18 06:25

@cookies321 tak já rodila v prosinci, chumelenice že nebyla vidět silnice… Nemocnice cca 30 km daleko. Kdyby nebyl k dispozici chlap, tak mě odveze nějaký soused, taxi, záchranka.
Zapadnout přeci může i chlap. Takže to že tě poveze přeci neznamená, že se skutečně dostaneš do porodnice včas, kor když tam nemáte signál.

• Citovat
  • Upravit
5283
8.4.18 06:32

Muj drzel pohotovost, nepil a do prace jezdil misto vlakem - autem. Od 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
8.4.18 06:40

Tedy nerikam, ze muz drzel pohotovost, ale vzdy je v okoli nekdo, kdo by nas do nemocnice odvezl. A nejedna se jen o dobu pred porodem, ale tak nejak trvale, s temi detmi clovek nikdy nevi, kdy se bude v noci balit do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
8.4.18 06:48

@lucenka to neříkám, že nemůže zapadnout, ale že bych se sama nevezla do porodnice, to bych měla vítr. Možná by mě i ze strachu přešly kontrakce :mrgreen: radši bych to odložila na lepší počasí :mrgreen: :mrgreen: berte to s nadsázkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.4.18 07:11

@lucenka Tak já třeba od nějakého 36tt nebyla schopná sama řídit protože prcek byl natočený tak, že mě kopal přímo do solaru. A kromě toho si myslím, že si sednout za volant s kontrakcemi je hodně velká pitomost a bezohlednost, nejen vůči mému dítěti, ale i ostatním lidem na silnici. Tohle není o samostatnosti nebo svéprávnosti, ale hlavně o soudržnosti rodiny hlavně zodpovědnosti nastávajícího tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí