Držel partner pohotovost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
8.4.18 07:21

@Heivka tak mne nepřijde nezodpovědné když se tatínek napije. To by mi přišlo, kdyby se opijel. Jinak já třeba měla kontrakce slabé, takže bych se v klidu odvezla. Až do příjezdu do porodnice jsem netušila, že už rodím.

• Citovat
  • Upravit
10683
8.4.18 08:07

Nedrzel, vzhledem k jeho praci by musel i prestat pracovat, doma je vetsinou jen o vikendech. Poprve me vezla tatova manzelka a podruhe jsem se odvezla sama, o pul ctvrte rano mi praskla voda v 37tt, jinak mi nic nebylo. Manzel ani jeden porod nestihl, dorazil vecer, vzdy byl na ceste domu z Italie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.4.18 08:55

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
12.4.18 01:05

@Salejla
Já se odvezla sama :) případně se dá jet taxíkem, se známým, apod. Nenutila bych někoho držet nonstop pohotovost, pokud dám nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
12.4.18 01:13

@Heivka
Soudržnost rodiny je hezká věc, bohužel existují pracovní povinnosti, a ne každý je schopný se na písknutí teleportovat. Žena, i prvorodička, je svepravny člověk a do porodnice se zvládne dostat i bez partnera. Já muze u porodu chtěla, sešli jsme se až v porodnici. Do porodnice jsem se dovezla sama s kontrakcema, za volantem jsem často pracovně uz hodně let a vím, co si mohu dovolit, co jako řidič zvládnu a co ne. A vždy je tu možnost kdykoli a kdekoli zastavit na výstražná světla a volat sanitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.18 18:00
@Aradhell píše:
@Heivka
Soudržnost rodiny je hezká věc, bohužel existují pracovní povinnosti, a ne každý je schopný se na písknutí teleportovat. Žena, i prvorodička, je svepravny člověk a do porodnice se zvládne dostat i bez partnera. Já muze u porodu chtěla, sešli jsme se až v porodnici. Do porodnice jsem se dovezla sama s kontrakcema, za volantem jsem často pracovně uz hodně let a vím, co si mohu dovolit, co jako řidič zvládnu a co ne. A vždy je tu možnost kdykoli a kdekoli zastavit na výstražná světla a volat sanitu.

tohle mi přijde ujeté. S kontrakcemi riskuješ, ohrožuješ nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu, zvláště, jsou-li silnější. Já třeba měla 15minut, co trvala cesta do porodnice kontakce po minutě, už v podstatě neustávaly( taky se malá narodila téměř ihned, co jsem dorazila do porodnice, byl to fofr, celý porod byl), takže řídit je nemyslitelné. Než by dojela sanitka těch 15minut k nám a pak zase 15 minut zpět, rodila bych v sanitce. Pokud manžel pracuje a je vytížen natolik, že prostě se jeho práce neslučuje s možností odvozu do porodnice, tak se s tím počítá už dopředu a zařizuje se co s tím, Nějaká svéprávnost v tom nehraje roli. Ovšem zařizovat to jinak jen proto, aby muž nemusel abstinovat, to mi přijde úplně a totálně mimo. A další věc je, že každý porod je jiný a dopředu nikdo neví, jak ten porod bude vypadat. U první dcery jsem zvládla dojet do porodnice, otevřená na 2 cm domů, po cestě nakoupit, celý den se tak nějak rozrodívat doma, ještě jsem vládla i pobyt na zahradě, než jsme se zase večer vydali zpět a malá se pak narodila až hodinu a kus po příjezdu. U druhé jsem nestihla nic, a šlo to 8 minut, 5 minut a najednou po jedné kontrakci 3,4,2 a už jely minutové. Takže takto paušalizovat, že bych se odvezla nebo že jsme se jednou odvezla nelze. A nepít a být střízlivý tak, aby mohl sednout za volant, to je snad to nejmenší, co by muž mohl udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 05:36

@Šarlota4 15 dni po termínu?? To se tak ještě dlouho čeká?? A šlo to samo nebo vyvolavacka? To mě udivuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.4.18 10:34
@Hancue píše:
@Šarlota4 15 dni po termínu?? To se tak ještě dlouho čeká?? A šlo to samo nebo vyvolavacka? To mě udivuje :mrgreen:

3 dny vyvolavani, 72 hodin kontrakci po 4 minutach, poslednich 12h na porodnim sale, oxytocin, epidural, zakonceno akutni sekci. Bylo to vyzivny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 12:26

@Šarlota4 to sis to teda vyzrala až do konce… 8o hlavně ze už to mas za sebou…copak se ti narodilo? Já čekám v květnu Eliáše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.4.18 12:38

@Hancue holka, ale uz ji jsou 3 :) Nic peknyho to nebylo, ale obe jsme zdrave, takze to dopadlo vlastne vyborne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí