Dtest - dětská jízdní kola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dtest - dětská jízdní kola
Ahoj,
nemáte někdo k dispozici výsledky z dtestu pro jízdní kola? Potřebovala bych zjistit jak dopadlo kolo mustang rock machine.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Testovali vel. 12
- dobré jízdní vlastnosti; splňuje většinu bezpečnostních kritérií
- některé přístupné hrany s hraniční ostrostí
JÍZDNÍ VLASTNOSTI dobře (70 %)
* Ovladatelnost ++
* Brzdná účinnost +
* Stabilizační kolečka ++
* Pocit z jízdy +
BEZPEČNOST dobře (68 %)
* Návod ++
* Provedení O
* Brzdy ++
* Řízení O
* Kola ++
* Šlapátka ++
* Sedlo a sedlovka ++
* Chránič řetězu ++
* Stabilizační kolečka ++
Technické údaje
* Hmotnost 8,1 kg
* Materiál rámu al slitina
* Materiál vidlice ocel
* Materiál ráfků al slitina
* Přední brzda čelisťová
* Zadní brzda protišlapací
* Kategorie:
- 12 palců
Vysvětlivky ++ velmi dobře 100-80 %, + dobře 79-60 %, O uspokojivě 59-40 %
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Óó moc děkuji, já sice kupuji 16tku ale tak snad v tom nebudou velké rozdíly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímalo by mě, kolik ta 16 váží (bez přídavných koleček, každý výrobce to udává jinak). Tady je dobrá diskuze o kolech, je tam pár typů na ty lehčí, lepší.. http://www.nakole.cz/…senosti.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele mne 4letej kluk skocil z velikosti 16 po dvou týdnech ježdeni na rovnou na 20 a to mněl 105cm, snazil jsem se ho ukecat aby jezdil jeste na mensim protoze na tom kole stal na spickach ale nak se mi to nepodařilo. Ale hodně záleží na vyrobci ta naše 20citka byl SCOTT
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu muset koupi toho kola spojit s nějakým výletem protože v nejbližším okolí ho nikdo neprodává, a nechce se mi ho oblednávat jen podle oka z netu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám v 5 letech vyhovuje 16. 20 kolo se nám prostě zdálo celý ještě takový moc velký a bylo by to o nehodu. Za další tam není už nožní brzda, jen 2 ruční + převodovka a my se obávali, aby to zvládl ovládat rychle a v okamžiku reagovat. Tudíž i z toho důvodu jsme vzali 16, kde je brzda nožní a nemá to přehazovačku. I když samozřejmě přehazovačka je výhoda (hlavně při jízdě do kopce, kdy jsme mu museli rukou trochu pomáhat). Hodně jsme koukali na váhu a tam se pak dostanou do výběru asi jen 4 kola: specialized hotrock, author stylo, agang capo (to je v podstatě taky author) a superior racer. Pak je ještě Merida Dakar třeba, ale tam nevím váhu. @zuzka.mamka a jasně, určitě to je nutné vyzkoušet, protože děti jsou ve stejném věku úplně jinak velké. Nad kolem 18 bych ani neuvažovala, my půjdem z 16 rovnou na 20.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit