Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@máma0 píše:
@Marta78 Garnier Ambre Solaire Light -silky- je to on? Tak ten je na 6 místě má 68%, dobře.
Děkuju to je on. Tak snad dobře je taky ještě ok. Díky
@Kačenka 30 Já našla od Biodermy jen jeden a ten je na 15 místě se 40%…
@Marta78 Určitě je dobrej, nejvíc bodů má ta Dm Sundance a to 69%. ten tvůj 68%, a jak se tak dívám, tak je s tím prvním hodně schodnej.
Jak to tak čtu, tak se často stává vítězem zboží z drogerie DM…
Ať už jde o prací prášky, prostředky na nádobí atd.
@máma0 píše:
@Marta78 Určitě je dobrej, nejvíc bodů má ta Dm Sundance a to 69%. ten tvůj 68%, a jak se tak dívám, tak je s tím prvním hodně schodnej.
Tak super, jsem ráda, že mě tato značka nezklamala. Super se s ním maže:) A mažu s ním i teď dcerku. Ale právě bych chtěla pro mimčo, co se doufám už každým dnem narodí nějaké vysokofaktorní a dobré.
@Phoebe13 píše:
Jak to tak čtu, tak se často stává vítězem zboží z drogerie DM…
Ať už jde o prací prášky, prostředky na nádobí atd.
Akorát jednorázové holící strojky pohořely ![]()
Ale to se svět nezboří. Jinak já mám jejich přípravky taky v oblibě. ![]()
@Marta78 No já mažu 8m kluka tou Niveou, ale 50+, tak snad to je ok, ale samo ho schválně nepeču
![]()
@máma0 píše:
@Marta78 No já mažu 8m kluka tou Niveou, ale 50+, tak snad to je ok, ale samo ho schválně nepeču![]()
No já dcerku když byla mimčo mazala MIcrosunem, je bez chemických filtrů. ale nějak na něj nemůžu narazit. Ale byla prosincová, takže jsem jí vlastně mazala až někdy v půl roce nebo tak nějak. A Teď toho prcka budu mazat hned a právě tápu čím.
@Marta78 V DMku je ted rada alverde detskych opalovacich kremu i s mineralnimi filtry… nezkousela jsem, ale pry v pohode, jen se jako kazdy s mineralnimi filtry blbe roztiraji.
@Anielkha píše:
@Marta78 V DMku je ted rada alverde detskych opalovacich kremu i s mineralnimi filtry… nezkousela jsem, ale pry v pohode, jen se jako kazdy s mineralnimi filtry blbe roztiraji.
Jé děkuju, omrknu to.
Nevim, jestli nektera sem davala tento odkaz http://www.ceskatelevize.cz/…2-reportaze/?… ja mam DM Sundance OF 50 a zatim naprosta spokojenost za dobry peniz
@Eemii my máme Astrid a ten se taky debilně rozmazává a zanechává chvíli bílý film na těle. Mám na mysli dětský opalovák. Měla jsme právě spadeno na ten z DM takže říkáš že nic moc jo?
@MarkyM Astrid vysel v testu nejhur, ten DM-kacky se sice blbe roztira, ale vydrzi opravdu i cachtani