Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@jajul píše:
A byl tam i Sebamed 50?
taky používám pro ty dva menší, tak by mě zajímalo jak dopadl, díky
Heldte já si teda Daylong nemůžu vynachválit. Když se namažeme svakrát denně, tak se nikdy nespálíme!
@MarkyM píše:
@rezetovad a mají i 30?A kolik stojí?
To nevim, ja jsem ucelove kupovala 50 a krem je vhodny i na oblicej - nechtelo se mi kupovat jeste extra dalsi krem. Stoji 100 - 150 (?) uz si to moc nepamatuji, ale je podle mne srovnatelny s Vichy (a ten je mnohem drazsi)
@rezetovad Hm takže volba je jasná, Astrid vyhodim a naběhnu do DM
A já proč je ta holka tak černá ![]()
A myslíte, že ty opalováky ve spreji se roztíraji líp? Nebo to nemá vliv?
@MarkyM píše:
@rezetovad Hm takže volba je jasná, Astrid vyhodim a naběhnu do DMA já proč je ta holka tak černá
@rezetovad ale tak my jsme tak nějak furt tmavší typy, ale jako cikáni nejsme to fakt néééé
![]()
@MarkyM píše:
@Marta78 Roztírá se dobře ten Ambre?
Roztírá se velmi dobře, jak ta 50 ve spreji pro děti tak ta 30 tka silky touch. ta jdem ještě lépe roztírat.
@Kačenka 30 píše:
Dobře dopadl opalovací krém ve spreji od Biodermy a já si ho taky nemůžu vynachválit, máme padesátku.
Uvažuju, že právě tento pořídím. Jak se roztírá? Teď máme krém a ten teda nic moc, ale říkala jsem si, že ten sprej by mohl být lepší ![]()
@máma0 píše:
@Marta78 Jo jo mám, vyšel nejlíp z Dm drogerky Sundance, druhej byl Interspar Sun Kiss a třetí La -Roche Anthelios. 4 měla Nivea
Všechny tyto jsou na prvním místě, ale v testu jsou seřazené abecedně ![]()
Já ty Ambre vždycky koupim třeba v srpnu, to je na ně už sleva, nejvíc vždycky v tescu a mám je na příští rok. Vím že loni, jsem kupovala před dovolenou v září v akci ty 50tky dětské v Tescu a byly o 50procent levnější. A nebyly prošlé!!!
@MarkyM píše:
@Marta78 ale koukám, že oni nedělaji pro děti 30 viď?
No pro děti jen 50tku. ALe já už teď mažu dceru, tou 30kou silky touch, je snad na citlivou pleť a nedělá ji to na kůži žádnou neplechu. Jsou jí 4,5 roku.