dTest opalovacích krémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
10.7.12 21:08
@MarkyM píše:
@Eemii my máme Astrid a ten se taky debilně rozmazává a zanechává chvíli bílý film na těle. Mám na mysli dětský opalovák. Měla jsme právě spadeno na ten z DM takže říkáš že nic moc jo?

my máme ten dětský sun dance a už bych ho nikdy nekoupila. Pořádně to nejde rozetřít a fakt nechává dost ulepenej pocit, vodu teda odpuzuje to jo, ale nesedí mi ta konzistence. Máme i ty pro dospělé a ty takové nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
10.7.12 21:11
@Marta78 píše:
No pro děti jen 50tku. ALe já už teď mažu dceru, tou 30kou silky touch, je snad na citlivou pleť a nedělá ji to na kůži žádnou neplechu. Jsou jí 4,5 roku.

Na synovu citlivou kůži je ten ambre taky celkem dobrý. Třeba po daylongu se osypává :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 21:11
@MarkyM píše:
@Marta78 ale koukám, že oni nedělaji pro děti 30 viď?

Tady jsem něco našla http://www.parfume.cz/…aire-200-ml/

To je 30tka pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
10.7.12 21:12

Náhodou Avon netestovali? Posledně ty dětské dopadly taky líp než Daylong.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 21:13
@Semisek píše:
Na synovu citlivou kůži je ten ambre taky celkem dobrý. Třeba po daylongu se osypává :|
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.7.12 21:14

@Marta78 ale to je nějaký barevný, to musí být sajrajt asi, ach jo budu muset naběhnout do drogerky a okouknout to. Možná by nám stačila jen 25 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 21:15
@MarkyM píše:
@Marta78 ale to je nějaký barevný, to musí být sajrajt asi, ach jo budu muset naběhnout do drogerky a okouknout to. Možná by nám stačila jen 25 :think:

No nevim, neznám ho. ALe píšou tam toto Výhody:

2× více voděodolný,
2× více odolnější proti písku,
testováno pod pediatrickou kontrolou,
barevné zbarvení po rozetření zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 21:19
@MarkyM píše:
@Marta78 ale to je nějaký barevný, to musí být sajrajt asi, ach jo budu muset naběhnout do drogerky a okouknout to. Možná by nám stačila jen 25 :think:

Hele mě třeba teď jedna zdravotní sestra co má dvě, malé děti říkala, že jim maže jen ramena a celé tělo jen občas, že prý když se ty děti mažou těma vysokejma UVfiltrama, tak prý se ke kůži nedostane to slunce a pak dětem chybí vitamin D a je to blbé pro kosti. Tak si vyber co je tedy pravda. :think:

Ale já tedy děti mazat budu, možná tu 5Otku pro tu starší už dávat tady u nás nebudu, jen u moře pokud pojedeme ještě někdy a tady použiju t 30tku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
10.7.12 21:23

@Grace ten tam teď nebyl, teda dívala jsem se zatím jen do časopisu, na net ne (tam toho bývá někdy víc)
@MarkyM no možná tam bude navíc nějaké barvivo, složení jsem nehledala, ale barvivo nemusí být pokaždé sajrajt, oni i ty sun dance jsou takové žluté :nevim: a co vím tak Avon byl taky nějakej modrej nebo jakej. A proč potřebuješ 30? Není lepší vyšší faktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.7.12 21:32

@Semisek Mě přijde 50 zbytečná. Malá je tmavá (nejsme cikáni :mrgreen: ) a měla 30 i minulý rok a to byla mimino a nikdy problém nebyl.Jo zrovna to čtu, že u toho Ambre po namazaní ta barevnost zmizí tak to asi nebude tak špatný.

Jinak já se mazala Nubianem 0 ale ten už teď není k sehnání, stejně už se po porodu na sluníčku nevyvaluju nějak mi to už nesvěčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.7.12 21:33

Mam krem La Roche - Antihelios a moc dobre se neroztiral a jeste biodermu ve spreji, ta byla o hodne lepsi.. u more fungovali na dceru oba super. Ted uz bych koupila jen ve spreji. (Jenze kdyz jsem je kupovala, cetla jsem, ze ten v kremu ma vyssi ochranu, tak jsem vzala krem.) :roll:

• Citovat
  • Upravit
4515
10.7.12 21:34

@Marta78 Tak je fakt že vitamín D je třeba, já si taky myslím, že drobet sluníčka není na škodu, ale musí to být s rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
10.7.12 21:40

Ahoj, pro male dite bych doporucila jen prirodni mineralni opalovaci krem 50plus.
Ze se blbe rozstira a je po nem kuze bila… To je dan za dobre chranenou kuzi,
mazem biodermou a nejaky vodni hratky ho neporazej. Namazu tou biodermou cele telo a pak jen domazavam 30 detskou ladival, je mu 20m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 21:41
@MarkyM píše:
@Marta78 Tak je fakt že vitamín D je třeba, já si taky myslím, že drobet sluníčka není na škodu, ale musí to být s rozumem.

Přesně tak, s rozumem. :kytka:
To slunce je čím dál víc sgresivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.7.12 21:46

My máme Garnier Ambre 50 pro děti normál i ve spreji (ten ve spreji je o trochu řidší), ale i tak se špatně smívají a děti mají bílý fleky :| Ono je to určitě dobrý k vodě, ale jen tak na zahradu mám pocit, že na ně mažu maltu :lol:
Měli jsme předminulej rok La Roche a ten byl dobrej, ale ta cena je děs :roll:
Zkusím asi příště ten DM :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí