Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
21.8.06 10:33

Díky za tabulku…jdu to vyzkoušet…to jsem na to zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.8.06 10:34

saal to je divný…mě to píše dole u tý vhodnosti NaN a na celej tento rok mi to vypočítalo kluka..to je blbost. hele ale já mám taky ještě jednu stránku kde se to dá jakože vypočítat co to bude ;-) dám sem taky odkaz :-))) ale jak tak koukám tak 1) je to anglicky 2) je to x otázek který se týkaj toho jak probíhá těhu a jak přibýváte na váze atd…takže to u nás stejně ještě nelze porovnat že jo.. :-((

no ale dám to sem, kdyžtak si to uložte ;)

http://www.childbirth.org/…yorgirl.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.8.06 10:36

žaneto - od začátku ms. první den menstruace je 0+0 (myslím, kdyžtak mě opravde holky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
21.8.06 10:36

holky…vyšel mi kluk. Kluka si myslím už od začátku......takže to asi kluk bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.8.06 10:37

hehe saal já jsem pitomá :D já tam zadala jakože měsíc = 24 (přitom to je den) :D takže mi to nemohlo spočítat a hodilo tam automaticky všude kluka :D teď už mám jinej výsledek ;-)) začátek dubna holčička, konec dubna kluk ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.8.06 10:39

jen je divný že to vůbec nebere v úvahu např. délku cyklu nebo ovulaci ten měsíc početí ??? prostě numerologicky vzato zřejmě…

a jak se k sobě hodíte s partnerem? ;-))) my na 80% :D no to je báječné, hned je mi líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.8.06 10:41

Ahoj holčiny, zdravím při pondělku. Tak jsem si myslela, že už mi nevolnosti skončily a ono prdlajs, dneska ráno jsem myslela, že ani nevylezu z baráku, ale už je to dobrý.

Radiku - neboj, to bude dobrý, já v prvním těhu i krvácela, pak několik dní špinila a dopadlo to dobře.

Dajano - já mám v tom počítání docela hokej, ale poslední ms mi začala v neděli, takže každý nový týden těhotenství začínám taky v neděli a včera jsem byla 8+0. Takže si myslím, že nový týden začíná tou nulou.

Tak a už nevím, na co jsem chtěla reagovat, tak jen zdravím všechny ostatní spolutěhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.8.06 10:44

Mě podle tý tabulky taky vychází kluk, ale den předtím mám otazník. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.8.06 10:44

DaJano -díky za zajímavý odkaz na výpočet pohlaví, mám na 58% holčičku, podle čínské medicíny to bude taky holka. Ještě 9 týdnů a uvidí se :lol:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.8.06 10:45

Aha :D Děkuju :D Tak to se asi budu muset přeobjednat na ultrazvuku, ale ještě radši počkám až mně to zítra spočítá doktorka, ať to zase nepopletu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.8.06 10:46

My se k sobě hodíme prej na 8% to je, ale blbost :lol: snad, taky tomu moc nevěřím, našla jsem to u holek v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.8.06 10:47

hmm.. tak já nevím co to bude..jelikož nevím, když jsme počali:) ale celý ten inkriminovaný týden vypadá na holčičku, jen ty poslední dva dny kluk:))
a mě je to jedno, já chcu hlavně miminko!!!zdravé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.8.06 10:48

Jiti ahojki, jak se máš? dlouho jsi tady u nás nebyla:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
21.8.06 10:48

Dajano.....pozor......to neni podle mesice narozeni ale poceti…musis koukat asi na cervenec.......jako kdy jste pocali…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.8.06 10:50

ahoj Jiti, no tak jeslti to vyjde tak to by bylo super ;-)) když to máš potvrzený z tolika zdrojí :-)))

tak jsem volala k nám na gyndu a první co jí zajímalo (sestřičku), tak bylo zda je to chtěné těhotenství, pak kdy jsem měla ms a pak jeslti mám nějaké potíže. no a prý by stačilo přijít za 14 dní !!! 8O :? pokud nebudou potíže jako krvácení, bolesti nebo zvracení. ale má od 4. září dovolenou (doktor tam bude) takže prý mám přijít těsně před tím..takže začátek září.

zdeni ;-) takže víš jak ;-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital