Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.8.06 18:08

Čau Zabzulko - jsem nějaká nastydlá, bolí mě v krku, kašel, asi jsem to chytla, když jsem byla s Teri u doktorky. Ale bojím se vzít si i paralen.

Žaneta - mě bylo blbě a byla jsem uřvaná, teď mi není ale vůbec nic, asi se mimi taky vypařilo. Blbý je, že na kontrolu musím ještě dýl jak měsíc čekat, takže vůbec nevím, co se v bříšku děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.8.06 18:08

jj taky bývám ospalá. Holky a jaký máte příznaky vy? 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.8.06 18:10

já jdu na ultrazvuk poprvé ve středu, tak jsem zvědavá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:10

Jo, vlastně mě trochu bolej prsa, ale už taky míň než ze začátku. Tak přemýšlím, jestli tam prďolka je nebo ne. Zítra se těším na osmičku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:11

Tý jo, v komentářích jsme jenom my, nikdo jinej nekecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:11

Žanet, z příznaků, které by se daly říct, že jsou těhotenské mám citlivá a trošku bolavá prsa a občas mírné bolesti v podbřišku..ale ty ustupují, tak před týdnem byly dost intenzivní a teď už nic..
jinak jsem úplně v klidu, sežeru na co přijdu, ospalá moc nejsem, i když dneska jsem si taky schrupla po obědě:)
holky, já vám řeknu, jsem nafouklá jak balon.. přitom nejím nic, co by nadýmalo, zácpu taky nemám, ale mé ploché, pevné bříško je minulostí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:16

Já jím tak normálně, ujíždím na broskvích, zrovna jsem jednu slupla. Ospalá nejsem, ale po obědě šlofíček byl. Přítel spal před noční, tak jsem se přitulila :oops: Prohlížela jsem si vleže bříško a zdá se mi, že se mi malinko začíná dělat kopeček. To je docela brzo, u Teri jsem zjistila kopeček až ve 12 týdnu. Asi mám to břicho vytahaný, měla jsem prý hodně velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.8.06 18:17

Na to nadýmání je prý dobrý kmínový čaj :D. Na prsa bych málem zapomněla… bolí.....hlavně v noci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:22

misu, tak to máme úplně stejně:) ale oni tam jsou miláčci :lol:
já, když jsem se prohlížela v leže, tak jsem nic neviděla, necítila, říkala jsem si, jestli je to normální, všude píšou, že už teď je děloha větší, ale asi je pořád schovaná pod stydkou kostí.. ale u druhého je to asi jiné, všechno rychlejší Žanet, kmínový čaj? jejda, tak to bych asi vrhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.8.06 18:24

Dnes jsem tu na stránkách četla 8) , že podruhé se bříško dělá dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:26

Zabzulko - ono to začne být vidět vleže, hned nad kožíškem se začne dělat malinkej kopeček, normálně to tam mám spíš propadlý, dneska ne, tak třeba už, ikdyž se mi to zdá brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:29

Už se holky těším na pořádnej pupek, ale ono mě to zase přejde, pak už člověk ani nemůže umýt nádobí, meje si i břicho a neví o tom, protože si tam nevidí. Osobní zkušennost mám taky s vylejzáním z vany - to s tím břichem prostě nešlo, chlap sloužil jako hever :lol:, zavazovač bot atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:29

misu, no jo, jsi prostě napřed:) já to taky už nemám propadlé, vždycky jsem měla převrácený lavor, teď už ne, ale připisuju to střevům :lol: :lol:
jsem ráda, že si můžeme pokecat, už mi tady doma samotné hrabe..už se mi po něm stýská, po tom mém chlapovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:33

Já mám ten pivas vytahanej :P Mě bude smutno celou noc :cry: Holky budete někam chodit na těhu cvičení? Tady unás nic není, musela bych dojíždět do sousedního města. Těhu plavání taky nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.8.06 18:34

Tak nic holky, já se rozloučím. Ahojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí