Poradna duly
Jana Čurdová
Dajana - to znám taky jsem při nice naklusala hned jak jsem to zjistila a řekl mi, že stejně nic nepozná a jestli mi nic neni tak ať příjdu až za 4 týdny takže teď tam taky nespěchám hold musím si počkat, ale dél než do 1.září to nevydržím ![]()
Tak už nemám ty šílený křeče, ta dieta fakt zabrala!! Horší je, že potřebuju začít jist mlíčný výrobky, kvůli mimišovi, a bojim se, počkam si na MUDr. ve čtvrtek, už at se vrátí z té dovči…
kkatus - co to je ten triple test? Jak to delaj?? Boli to??
Dajana - ja chci pracovat co to jen půjde, kvůli penezum, jsem tu 4mesice teprve a materska se pocita z posl.12mesiců, tak doufam, ze do konce unora to vydrzim tady.....
saal: tak půjdem spolu jo?
takže 31.8. nebo 1.9. jdu
a basta ![]()
SAAL21 - ten vypocet pohlavi, hehe, to je teda konina, chi, na celej rok mi vyšel kluk, chi. Uz sme doma vymejsleli jména, dohodli jsme se na ELVIS nebo GODZILA, rodice to berou s humorem
![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a tohle jste viděly? Je tam taky předpověď, jestli to bude holka nebo kluk ![]()
Zabzulko - měla jsem dovču a teď jsem hodinu dočítala 20 stran z březňátek. Mám se fajn, jen mě začínají tlačit kalhoty… Taky mi začaly strašně rychle růst vlasy a nic mi na nich nedrží - děs. Asi budu muset chodit častěji k holiči - to zas bude peněz, ach jo! Kontrola ode dneška už "jen " za 3 týdny ![]()
Jeleno - Tripple test je klasické vyšetření v těhu, dělá se myslím v 16tt a je to výpočet pravděpodobnosti všelijakých syndromů miminka, třeba Downova. Když to vyjde špatně, myslím, že víc jak 1:300, doporučují jít na plodovku. Mě to u Haničky vyšlo myslím na 1:3500, takže dobrý.
Jitka
no tak tady mi vysla holka.....tak uz jsem z toho blazen a pockám si na ultrazvuk…:-)
Ajajaj! Představa holčičky se hroutí, podle Žanetiny tabulky to bude kluk. Táta bude nadšený!
Jitka
Jiti, dovča, jééé, ty ses měla..taky bych si ji nechala líbit.:)
kontrolu máš až za tři týdny..? a teď už jsi někdy byla? já jdu ve čtvrtek, jsem strachy bez sebe..
no tak mě podle toho Plzáka vychází holčička
a podle čínského kalendr je to obojí, páč nikdy člověk přesně neví kdy byla ovu a kdy početí, a pár dní zrovna tady hraje roli
tak se taky nechám podat
hehe
to je prdlost nejprdlejší
tak schválně jak moc to funguje jo?
poznáme v dubnu ![]()
ZABZULKO - byla jsem na kontrole před 2 týdny, před týdnem jsem trochu krvácela, tak jsem šla neobjednaná a vše OK - 15 mm a srdeční činnost. Každý den počítám, o kolik červík porostl, teď by měl mít něco kolem 2 cm (teď roste asi 1mm za den). 11.9. jdu na NT screening (vč. velkého UTZ). Beru celou rodinku s sebou ![]()
Jitka
Mě podle toho čínského vyšla Nika dobře a teď by to měl být kluk, už vidím jak můj bude šťastný jak blecha jestli to ten kluk opravdu bude a nejenom on všichni chtějí kluka teda jenom mě je to jedno, ale nechám si to říct, abych věděla jakou barvu oblečení a kočárku koupit ![]()