Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.8.06 18:37

Tak Žanet ahoj a ozvi se a čekáme na fotečku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:39

Žanet, ahojki:)
misu, na těhu cvičo bych určitě ráda..popravdě, ještě pořád na nic takového nemyslím, protože mi to těhotenství ještě furt nedochází :lol:
ale tady v Ostravě toho je fůra, tak není důvod nechodit, že:)
normálně jsem se teď zase rozbrečela..v telce byl film o holce, která měla dlouho ženatého milence, všechno mu věnovala, mezitím potkala super chlapa, a ten ženáč se k ní nastěhoval, protože ho vykopla manželka..a ona zjistila, že je už na všechno pozdě a šla za tím mladým svobodným..teď to skončilo a tak jsem to ořvala :oops: :lol:
strašně mi to připomnělo mou minulost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:42

Nebyl to ten film jak on byl ňákej zvěrolékař v ZOO? Něco tady mám puštěný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:43

jojo..nebylo to špatné, sice německý romantický.. :? :lol: ale tenhle byl jeden z lepších, dost ze života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:45

Já jsem viděla jen začátek. Večer si chci pustit dva filmy, který jsem si nahrávala někdy na jaře a zatím na ně nedošlo, už ani název si nepamatuju, jen vím, že jsou oba český a novější.
To cvičení mě pěkně štve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:50

misu, já tu mám taky připravené filmy na koukání, ale pořád mi to nevychází, protože teď ulítám na harrym potterovi 4 :lol: pouštím si ho pořád dokola..v tomhle jsem na stejné mentální úrovni s přítelovou devítiletou dcerou, kdy o Harrym zasvěceně diskutujeme :lol:
tak plánuješ, že budeš na to cvičení dojíždět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:52

S tím cvičením ještě nevím, uvidíme, je čas. Tvůj přítel má devítiletou dceru? Můj má desetiletýho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 18:56

Žabžulko - bude svatba nebo vám to takhle vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 18:58

jojo, má.. Terezku..:) a ještě syna.. takže velká rodina :lol: to jsem si vždycky přála :lol:
akorát mám strach, jak to pak bude, když budu mít vlastní, oni jsou zvyklí, že se jim beze zbytku věnuju..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 19:00

Hlavně jestli spolu dobře vycházíte. Ten přítele syn je u nás málo, bydlí daleko a jeho máma se o něj vůbec nestará, jsem z toho nešťastná, on je chudák takovej zanedbanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 19:00

svatbu oba nechceme, přítel je rozvedený, hodně poučený, fakt ho ex těžce ždíme doteďka, takže je z toho všeho vyléčený.. a já to nehrotím..vdala bych se jedině v případě, kdyby mi ten papír poslali mailem, já bych to potvrdila a bylo by to :lol:
nikdy mi to nic neříkalo..a kdyby začalo, tak na tom budu pracovat, ale teď mě to nenutí..
a Ty bys chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 19:02

to je hrůza..chápu, že je Ti ho líto, zvlášť, když to člověk nemůže ovlivnit.. já je vidím taky jen občas, na dovolené, o víkendech, ale oni jsou úžasní, strašně fajn děcka..taky chci takové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 19:03

Mě se do svatby taky nechce, přítel by chtěl. My jsme poučený oba. Jestli mě náhodou ukecá, tak by jsme to udělali jen tajně se svědkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.8.06 19:06

no, to by se mi taky líbilo, ale se mnou by se pak doma nebavila ani klika u dveří..moje mamča by to nedala a já bych jí to ani neudělala.. tak se na to raději vykašlu úplně..
no nic..budu končit, idu vařit na zítřek..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.8.06 19:10

Pa pa, my zase jdeme Terezce mýt vlásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí