Poradna duly
Jana Čurdová
Žanet, ahojki:)
misu, na těhu cvičo bych určitě ráda..popravdě, ještě pořád na nic takového nemyslím, protože mi to těhotenství ještě furt nedochází ![]()
ale tady v Ostravě toho je fůra, tak není důvod nechodit, že:)
normálně jsem se teď zase rozbrečela..v telce byl film o holce, která měla dlouho ženatého milence, všechno mu věnovala, mezitím potkala super chlapa, a ten ženáč se k ní nastěhoval, protože ho vykopla manželka..a ona zjistila, že je už na všechno pozdě a šla za tím mladým svobodným..teď to skončilo a tak jsem to ořvala
![]()
strašně mi to připomnělo mou minulost..
Nebyl to ten film jak on byl ňákej zvěrolékař v ZOO? Něco tady mám puštěný
jojo..nebylo to špatné, sice německý romantický..
ale tenhle byl jeden z lepších, dost ze života
Já jsem viděla jen začátek. Večer si chci pustit dva filmy, který jsem si nahrávala někdy na jaře a zatím na ně nedošlo, už ani název si nepamatuju, jen vím, že jsou oba český a novější.
To cvičení mě pěkně štve ![]()
misu, já tu mám taky připravené filmy na koukání, ale pořád mi to nevychází, protože teď ulítám na harrym potterovi 4
pouštím si ho pořád dokola..v tomhle jsem na stejné mentální úrovni s přítelovou devítiletou dcerou, kdy o Harrym zasvěceně diskutujeme ![]()
tak plánuješ, že budeš na to cvičení dojíždět?
S tím cvičením ještě nevím, uvidíme, je čas. Tvůj přítel má devítiletou dceru? Můj má desetiletýho syna.
jojo, má.. Terezku..:) a ještě syna.. takže velká rodina
to jsem si vždycky přála ![]()
akorát mám strach, jak to pak bude, když budu mít vlastní, oni jsou zvyklí, že se jim beze zbytku věnuju..uvidíme
Hlavně jestli spolu dobře vycházíte. Ten přítele syn je u nás málo, bydlí daleko a jeho máma se o něj vůbec nestará, jsem z toho nešťastná, on je chudák takovej zanedbanej
svatbu oba nechceme, přítel je rozvedený, hodně poučený, fakt ho ex těžce ždíme doteďka, takže je z toho všeho vyléčený.. a já to nehrotím..vdala bych se jedině v případě, kdyby mi ten papír poslali mailem, já bych to potvrdila a bylo by to ![]()
nikdy mi to nic neříkalo..a kdyby začalo, tak na tom budu pracovat, ale teď mě to nenutí..
a Ty bys chtěla?
to je hrůza..chápu, že je Ti ho líto, zvlášť, když to člověk nemůže ovlivnit.. já je vidím taky jen občas, na dovolené, o víkendech, ale oni jsou úžasní, strašně fajn děcka..taky chci takové ![]()
Mě se do svatby taky nechce, přítel by chtěl. My jsme poučený oba. Jestli mě náhodou ukecá, tak by jsme to udělali jen tajně se svědkama.
no, to by se mi taky líbilo, ale se mnou by se pak doma nebavila ani klika u dveří..moje mamča by to nedala a já bych jí to ani neudělala.. tak se na to raději vykašlu úplně..
no nic..budu končit, idu vařit na zítřek..papa