Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějakej stín tam vidím, těžko říct. Testuje se s ranní moči.
@JancaS84 To samozrejme vim
Tezko muzu ale vecer testovat s ranni moci ![]()
Jedno vino v takovym zacatku nic neudela ikdyby to bylo pozitivni
@Dahlia0409 píše: Více
@DandátkoP Plodu, resp budoucimu plodu samozrejme ne, ale alkohol vyrazne ovlivnuje uhnizdeni vajicka, proto to resim. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak staci pit s mírou
Kolik žen pilo alkohol a pak zjistily, že jsou tehotne ![]()
Ale prdlačky. Tak když tomu věříš tak mezi ovulaci a menstruaci nepij. ![]()
Jestli je test pozitivni, tak uz je vajicko ale davno uhnizdeny, nemyslis? ![]()
Hele, kdyz je to zdravy tehotenstvi, vino ho nerozhazi.
@JancaS84 píše: Více
rikala mi to moje gynekoložka, ale je mozny, ze tvoje studium mediciny bylo lepsi ![]()
Mam endo a dve ztraty za sebou, tak jsem proste opatrnejsi… navic otazka nebyla, zda si muzu dat vino, ale jestli neco videt na testu.
Ale ty uz mas zahnizdeno, to uz proste neovlivni. Myslis, ze si das sklenku a embryo se opije a pustí se?
Btw gynekolog neni vseznalec, mohla bych vypravet a neni to hezky cteni. A vis, ze pred ivf se doporucuje pit cerveny vino, aby se sliznice vic prokrvila a embryo se lip chytlo? ![]()
Jen neco malo, udělej dalsi test rano a uvidis. Zatím bych to za pozitivni nebrala ![]()
Ja mam za sebou 4 tezky roky ivf a umrti ditete po narozeni. Takze ver, ze tohle neberu na lehkou vahu.
Ale tak jestli si tehotna asi vis, ráno sis urcite test udelala a mel by byt silnejsi.
Ahoj, dneska vecer jdu s kamaradkou na vino a napadlo me si udelat CB tesne pred odchodem. Je to na vino nebo na limonadu?
cykly mam 24-28 dni, dneska ja den cislo 24. Ovulaci aktivně nesleduji.