Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, stalo se někomu něco podobného (ukázala se mu druhá slabá čárka) na mamatestu?
Vidíte to tam také nebo jen šílím?
Příspěvek upraven 02.09.24 v 08:35
@0908lucc Nešílíš, testuj další den
Pokud jsi postupoval dobře, vypadá to jako duch, ne jako rozmočený test
@LUCINKA1205 takže myslíte, že by to mohl být pozitivní test? Samozřejmě udělám pro jistotu i další..
Udělej si pro jistotu jinej a vezmi k tomu stopky, tohle nevypadá úplně ok.. jak je tam dole ten pruh bez barviva, to se mi nějak nezdá ![]()
Ale ta vrchní část vypadá slušně pozitivně ![]()
Vypadá to, že je to vadný test nebo moc namočený. Taky bych zkusila ještě jiný.
Tak zatim to neni uplne cela slaba carka, spise to vypada jako pulka carky. Navic je to nejake rozmocene, tudiz moc nasakle. Ten test ma byt ponoreny snad 15 vterin. Opravdu jedine zkusit dalsi treba zitra. ![]()
Čárka je celá, akorát pochopitelně kopíruje rozložení barviva v testu.
Stalo se mi to po KET. Možná to byl pozůstatek ovitrelle, možná embryo po zahnízdění. Ale další dny už negativní.
Když jsem mela pozitivní tesy v jiném cyklu, tak to vypadalo o úplně ničem jiném.
Také jsem si včera dělala ráno test “mamatest” přišlo mi, že něco vidím tak jsem si jela pro do lekárny pro citlivější, který mi dnes ráno ukázal negativní výsledek tak nevím
MS má přijít ve čtvrtek tak to zítra ráno zkusím asi znovu. Manžel má narozeniny chtěla jsem mu dát dárek. Tak jsem to pro jistotu odsunula, že mu popřeji v pátek 😄
@K611 Zkuste „testit“od začátku jednou značkou, držím moc palce
![]()