Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle testů těhotná jsi. Mimoděložní těhotenství podle testů nepoznáš a krvácení v začátku těhotenství je naprosto normální. Přestaň se stresovat.
duch nerovná se mimoděložní těhotenství. Tady je to už celkem dobře viditelné, že těhotná jsi.
@Anonymní píše:
A cysta by to byt taky nemohla ?dekuji moc
Ale to víš, že mohla… Akorát teď asi osm měsíců poroste a počítám, že někdy v květnu se jí zbavíš ![]()
Cysta spíš ne. Ten poslední test vypadá silnější. Ale testuj jen jednou značkou. Udělej test za 3dny a pokud bude druhá čárka silnější cysta to nebude. A počkej do 10.10
Měla jsem to podobně, jen slabší čárku v den kdy měla přijít MS, pak něco mezi špiněním a hnedym hlenem. A občas se mi v hlenu objevilo trochu krve. A teď jsem v šestém měsíci. Takže si myslím, že jsi těhotná. Hlavně nečtu žádné články a už vůbec ne s těmi katastrofálními závěry… Já je na začátku tehu taky dost četla a jen jsem se z nich zbytečně stresovala ????
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu pro radu. Posledni menstruace 1.den byla 10.8. Od te doby zadna dalsi nedorazila - boli me prsa - ale misto ms se dostavilo slabe spineni- a pri sexu trochu krev - nevim co si myslet - ale k doktorovi jdu az 10.10, nekdo radu? Myslite ze bych mohla byt tehu? Podle vsech moznych clanku atd se akorat tak bojim mimodelozniho -ducha- nebo cysty
Jak mas dlouhe cykly? Kolikátého si mela poprve pozitivni test?
@karkarka píše:
Jak mas dlouhe cykly? Kolikátého si mela poprve pozitivni test?
Měla jsem to od 10.8.- slaby spineni pak ms a koncilo mi to 18.8 .
A prvni pozitivni byl 18.9. Slaba carka (jako je videt ze to sili)
A bude lepsi test clearblue ? Je spolehlivejsi ? ????????????
Tak dneska jsem si delala tento test s je to asi jasne ❤️???? nechci se ale radovat predcasne
Dobrý den, jdu pro radu. Posledni menstruace 1.den byla 10.8. Od te doby zadna dalsi nedorazila - boli me prsa - ale misto ms se dostavilo slabe spineni- a pri sexu trochu krev - nevim co si myslet - ale k doktorovi jdu az 10.10, nekdo radu? Myslite ze bych mohla byt tehu? Podle vsech moznych clanku atd se akorat tak bojim mimodelozniho -ducha- nebo cysty