Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tím „přišla na den přesně“… Myslíš přesně co?
28 dní? Jestli to máš jinak rozházené, tak to že přišla na den přesně, ať už je to teda kolikkoliv dní, neznamená to, že když teď ten den nepřišla, máš zpoždění…
a ten kondom prasknul před ovulací? Asi nevíš, kdy byla, viď… Já to moc nadějně nevidím…
Už jsi psala ne? Udělej test nikdo ti to líp neřekne než test a doktor.
Zkušenosti ostatních jsou naprosto mimo, je to tvoje tělo… A 7.den po styku těžko můžeš mít příznaky.
Hrabe ti z toho, že chceš otěhotnět, ale s kondomem to těžko půjde? ![]()
@P4ja co sedmej, píše, že už 3 dny… ty vedmy s priznaky jeste pred zahnizdenim vajicka se nam tu nejak mnozi ![]()
Bojíš se že to nevyšlo, ale používáte kondomy? Aha, takže přítel o tom asi neví..
Urcite to dopadne, jak pises. Tehotna nebo se menstruace dostavi. ![]()
@VeronikaVeronika7 se mnou takhle hazeli rozhazene hormony z nepravidelne ms..a vzdy se dostavila… tehotenstvi jsem prakticky hned poznala. A jak rikaji ostatni, kazda jsme jina. Jdi k lekari nebo si udelej aspon test.
@rozand píše:
@P4ja co sedmej, píše, že už 3 dny… ty vedmy s priznaky jeste pred zahnizdenim vajicka se nam tu nejak mnozi
No, holt tady někdo vypisoval, jak měl příznaky už týden po styku, a co všechno to bylo, tak to holt zkouší taky
Je to vážně smutné, že se ženský nemůžou svěřit doma nebo nejlepší kamarádce, a dají na pár písmen odtud, než aby věřily svému tělu a daly mu čas ![]()
Ahoj,. Mám měsíc co neberu antikoncepci. Celých 8 let menstruace vždy na den přesně 28dni cyklu. Jednou se mi stalo že mi úplně vynechala ale to bylo z důvodu když jsem ten měsíc podstoupila operaci. Jinak opravdu přesne. Teď tento měsíc od vysazení jsem to nedostala měla se dostavit v neděli ráno ale celý den nic. Příznaky jsou bolesti zad v dolní části jako při MS pobolivani v podbřišku (tlak) a časté pocity na malou. Těhotenský test jsem si dělala dnes večer, ale vyšel negativní a ani duch. Tento měsíc jsme s přítelem měli velmi často pohlavní styk(každý týden 2-3×). Je možné, že by to ještě nebylo vidět? ![]()
Žádnou menstruaci jsi neměla, když jsi brala HA. Cyklus teď můžeš mít jakýkoli, klidně i rok nepravidelný. Možné je samozřejmě i těhotenství, pokud by šlo o první den vynechání (což ale nevíme), nicméně ty příznaky můžeš mít i před menstruací… příznaky těhotenství to spíš nebudou, když je tak brzy…
@rozand
Dnes jsem to měla dostat ráno, jasný ještě počkám. Ty příznaky mám od včera (soboty) a furt nic.
Příspěvek upraven 30.09.18 v 21:54
To co jsi mela pri brani antiny neni menstruace. Telo ovladaji prasky.proto toas presne na den. Ted se zacnes cistit od hormonu (8 let je dlooouha doba). A muzes to mit dlouho nepravidelne. Jasne mohl se stat zazrak a mohla jsi otehotnet hned. Ale spis budes muset na vyvolavacku a nechat telo se s tim vyrovnat a poprat.
@AnonymGirls ale ty nevíš kdy si to měla dostat. Doteď si pořádnou ms neměla, rádoby cyklus ti upravovaly uměle hormony. Teď si vysadila a může to chvilku trvat než naskočí normální přirozený cyklus. A když nevíš kdy a zda vůbec byla ovulace nevíš kdy přijde ms natož aby si věděla zda můžeš být těhotná.