Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ráno dělaný test a až teď jsem si na něj vzpomněla, po 2 hodinách a je tam duch, počítá se to ještě nebo už ne?
Ne nepočítá
Obě holky mám z testu po limitu
může být i nemusí.. ale dle mé zkušenosti, bych řekla, že to tam je v začátku ![]()
@lucynka25 děkuji,uvidím další dny jak to dopadne ☺️
@Lenca93 ano ano, nezbývá nic jiného než čekat 🙂
@Anonymní píše:
Ráno dělaný test a až teď jsem si na něj vzpomněla, po 2 hodinách a je tam duch, počítá se to ještě nebo už ne?
Tak jak to dopadlo?
Holky zajímá mě jestli tam něco vidíte? Budu rada za jakékoliv ohlasy ❤️ test je dělaný odpoledne, samozřejmě zítra ráno udělám nový
@Anonymní píše:
Holky zajímá mě jestli tam něco vidíte? Budu rada za jakékoliv ohlasy ❤️ test je dělaný odpoledne, samozřejmě zítra ráno udělám nový
Nic nevidím
. Kolik dní máš zpoždění?
@korn123 docela velké už, na fotce je to fakt blbě vidět no :/ když se to přiblíží tak to trochu vidět jde, snažíme se docela dlouho tak snad z toho něco bude..
@Anonymní píše:
Mozna neco hooodne malinkateho ale hraje roli:
Jaky mas test a citlivost
Kolik dni DPO ses
@Anonymní píše:
@korn123 docela velké už, na fotce je to fakt blbě vidět no :/ když se to přiblíží tak to trochu vidět jde, snažíme se docela dlouho tak snad z toho něco bude..
Ovulace víš kdy byla?
@Anonymní píše:
Livsane 25, zpoždění mám tak osm dní.. dpo fakt nevím 🙃
Tady ty papírkový Livsane mají citlivost 10. To na těhotenství nevypadá, když máš takové zpoždění a test negativní.
Zkusím zítra ráno ještě a kdyžtak se s tím smířím no.. ale dekuju holky za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Livsane 25, zpoždění mám tak osm dní.. dpo fakt nevím 🙃
Na tak velke zpozdeni to nadejne nevypada.