Duch nebo nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.19 10:45

@Michaela02993 Asi v pátek, ale minule jsem měla delší lf,tak nevím přesně

• Citovat
  • Upravit
6238
23.1.19 11:40
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Asi v pátek, ale minule jsem měla delší lf,tak nevím přesně

Aha no na to že je to Teda 14 dní od ovu tak je čárka docela slabounka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 12:34

@Michaela02993 Ovu byla ze čtvrtka na pátek, ale jo, mívala jsem silnější :( :(

• Citovat
  • Upravit
6238
23.1.19 12:42
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Ovu byla ze čtvrtka na pátek, ale jo, mívala jsem silnější :( :(

Tak buď se opravdu ovu posunula nebo bych tomu testu moc nevěřila… Já osobně maxum moc nevěřím, spíš věřím mamatestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 12:50

@Michaela02993 Ovu určité byla jak jsem psala, ani sex už pak nebyl. A testy mám i Wondfo, také jsem posílala, je na nich také duch, když nejsem těhotná, neukáže nic, takže si myslím že těhotenství to je. Otázka ovšem jestli prosperující…

• Citovat
  • Upravit
6238
23.1.19 12:53
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Ovu určité byla jak jsem psala, ani sex už pak nebyl. A testy mám i Wondfo, také jsem posílala, je na nich také duch, když nejsem těhotná, neukáže nic, takže si myslím že těhotenství to je. Otázka ovšem jestli prosperující…

Prosperující těhotenství čárka neukáže, těhotenství nemusí prosperovat ale čárka sílí. No ale testovat přes MS má taky svoje úskalí ale to myslím znáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 13:14

@Michaela02993 Právě že u mě ano. Vždy když nesílí čárky, jdu hned k dr a on mi buď vezme krev, kde je hcg,ale neroste jak má, na utz dutinka, ale pak zamlkne, nebo udělá jen utz, je tam dutinka, za 14 dní kontrola a opět zamlklé. V případě prosperujícího těhu začínám také s duchem asi 10 DPO a čárka sílí každý den. V den kdy má prijit ms, mám krásné //. Proto mám obavy a přála bych si, aby to tentokrát bylo jinak

• Citovat
  • Upravit
6238
23.1.19 13:25
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Právě že u mě ano. Vždy když nesílí čárky, jdu hned k dr a on mi buď vezme krev, kde je hcg,ale neroste jak má, na utz dutinka, ale pak zamlkne, nebo udělá jen utz, je tam dutinka, za 14 dní kontrola a opět zamlklé. V případě prosperujícího těhu začínám také s duchem asi 10 DPO a čárka sílí každý den. V den kdy má prijit ms, mám krásné //. Proto mám obavy a přála bych si, aby to tentokrát bylo jinak

Takže na obyčejném testu čárku máš a digitální ti ukázal negativní pokud to dobře chápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 13:42

@Michaela02993 O Digitalu jsem nepsala. Ale minule jsem ho zkoušela a i ten mi potvrdil v případě zt těhotenství pozitivitu, ovšem o dva týdny mladší.
Psala jsem o obyčejných testech, které u mě v případě neprosperujiciho těhotenství sílí velmi pomalu.

• Citovat
  • Upravit
6238
23.1.19 13:51
@Anonymní píše:
@Michaela02993 O Digitalu jsem nepsala. Ale minule jsem ho zkoušela a i ten mi potvrdil v případě zt těhotenství pozitivitu, ovšem o dva týdny mladší.
Psala jsem o obyčejných testech, které u mě v případě neprosperujiciho těhotenství sílí velmi pomalu.

Aha, tak jsem si to pomotala dohromady. No tak jedině testovat dal a nebo krev to je jediné. Omlouvám se že jsem tak trochu tupá a nepochopila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:07

@Michaela02993 To je v pohodě :hug: Budu zkoušet dál a dám vědět

• Citovat
  • Upravit
10
27.4.19 23:59

Ahoj holky chci se přidat a prosím o radu je tam duch nebo taky nic děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
28.4.19 09:11

@Bublinka 1 je tam duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.19 16:00

Děkuji test jsem dělala poprvé tak moc děkuji za názor snad to bude zesilovat a Mimi se nám povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.5.19 16:52

Taky přidávám další čárky ty jsou už krásně viditelné zítra jdu k doktorovi snad to potvrdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí