Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Milla44 chápeš co jsem tím myslela vid? Jako že máš jak kdyby jedoho ducha pod kontrolní čárkou a druhého na tom správném místě
![]()
@Milla44 píše:
Dnes jsem zkoušela, 1.den vynecháme MS a něco vidím ☺️️
No tak tohle je ale negativni test, navic, pokud bys mela mit zpozdeni.
Spise se ovulace posunula. Podle ceho vis, kdy byla?
@Michaela02993 no chápu, já to tam taky vidím 😀 to je fakt hrozný 😀
@Milla44 no on je právě problém že když ti takhle test vyjde, neměl by se považovat za pozitivní
i když je ten duch dobře vidět ![]()
@Michaela02993 Já nevím kdy mám ovulaci ale asi ji mám později kvůli tomu jsem i pozitivní testy měla déle než s 1 dnem očekávané ms
@Lucka Ponocna taky jsem nevěděla kdy jsem ovulaci měla, ale měla jsem takový ten pocit že se to povedlo a tak jsem si udělala test a vyšel
@Michaela02993 Já právě jsem nic nevěděla a řekli jsme si že se pokusíme a nevěřila jsem že se to povede tak rychle ale pak jsem byla v práci a bylo mi špatně a hlavně hrozně uvanema. Vstávala jsem v půl 4 ráno a chodila spát cca v 10 až když jsem se postarala o malou a pak sama o sebe. A tak jsem začala počítat a zjistila jsem že mám spozdeni a tak jsem zkusila test a něco tam bylo ale úplně ani duch ještě pořádně ne to byl duch ducha
a za týden mojí zvědavosti a naletu di lékárny pro testy se ukázalo.
![]()
@Lucka Ponocna no já měla právě už před MS krásného ducha a shruba 2-3 dny po zpoždění byla dálnice, ale já to měla o 2 dny později od nálezu dušíka potvrzené od dr z krve kvůli lekum ![]()
@Michaela02993 tak to já ne. A proto že jsem tomu nemohla věřit tak jsem pořád chodila koukat jestli tam fakt je.
![]()
@Lucka Ponocna no já když tomu nemohla uvěřit že tam toho ducha mám, udělala sem si krevní z lékárny a hned na to i digitální
![]()
@Michaela02993 Míšo a ten krevní test, je to citlivější než papírový? Mě pořád ms nepřišla, ale mamatest jen duchuje
v podbřišku trochu tlak, ale co mi přijde zvláštní je takové píchání v pravém vaječníku, to se mi nikdy nestalo
@Milla44 ten krevní to odhalí prakticky hned
já jakmile měla ducha, krevní mi vyšel pozitivní
stojí sice kolem 200 Kč ale mě Teda nelhal ![]()
@Michaela02993 no tak zkusím zaběhnout do Maxe 😀 třeba už se konečně ukáže něco víc, nechci už být krotitelka duchů 😀
@Milla44 u nás v maxovi ten test neměli, neměli tam ani digitální ani mamatest, jen ladymax. Měli ho v takových těch lékárnách jako je Lékárna Anna atd
ale třeba i vás v Maxovi ho mít budou
![]()
@Michaela02993 aha no objedu klidně celou Prahu
jsou to hrozny nervy, ms nikde, pořádný čárky taky nikde, to je život ![]()