Duch nebo nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
21.1.19 15:35

@Milla44 tak ono se zpoždění může stát díky mnoha faktorům, nemoci, moc toužíš po miminku, nějaká přechozena nemoc, stres, změna tlaku atd… Počkej klidně ještě týden pokud se MS nedostaví, zkus pak test ještě jednou (i když bych tomu moc naděje asi nedávala, ale zázraky se dějí) a pokud by MS nedošla, měla bys jít k Dr pro injekci a konzultovat to s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 15:53

@Michaela02993 no to já už taky nedoufam, myslím si, že by už vidět bylo i když je to 25tka, těžce naprd, mám hrozně krátkou lutealku, takže jsem nějakých 13dpo a zpoždění 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 16:03

@Milla44 a cyklus máš normálně 28dni?
No pokud je na testu čárka (třeba i duch) měl by to digitální buď potvrdit nebo vyvrátit… Já zjistila teď podle dr a počtů na utz že mě duch na testu vyšel už 7-8dpo a digitální mi to ten den také potvrdil a to je 25tka, MS jsem měla mít až o 5-6dni později co mi digitální ukázal +1-2, takže myslím že to není jak v příbalovem letáku kde je psáno že ti test ukáže už po dni zpoždění, ukáže ti jen opravdu pokud jsi těhotná :) :) :) chápeš jak to myslím viď???? Navíc je pravdou že s tvým zpožděním už by měla být čárka vidět líp pokud Teda nebyla ovu těsně před MS a i tak si myslím že už by i ten digitální ukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.19 16:16

Holky, omlouvám se že se Vám tady vkrádám do diskuze, ale soucitim s Vámi! Mám dva dny do MS a na testu asi ducha. :lol:
Jsem napnuta jak kšandy. Překvapilo mě, že i takové krevní testy, si člověk může pořídit v lékárně sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 16:22

@_Kája90 dá se to, ale nemají je všude :) :) mě je jednou nabídla lekarnice a musím říct že super :) :) :) u nás u dr ho sestřičky mají taky a občas ho používají, když někdo chce vědět výsledek hned atd… Ukážeš fotku dušíka na testu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.19 16:24
@Michaela02993 píše:
@_Kája90 dá se to, ale nemají je všude :) :) mě je jednou nabídla lekarnice a musím říct že super :) :) :) u nás u dr ho sestřičky mají taky a občas ho používají, když někdo chce vědět výsledek hned atd… Ukážeš fotku dušíka na testu? :)

Ukážu, ale přijde mi že ve skutečnosti je vidět lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.19 16:26

Neskutečně mě bolí bradavky, jsem unavená a cpala bych se sladkým jak o závod. (což normálně nedělám :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 16:27

@_Kája90 no dušíček vidět jde :) :) :) byl v limitu? :) :) :) já Teda ladymax moc nevěřím :) :) na něm jsem neměla nic a na mamatestu krásný duch takže se k tomuhle testu moc nestavim pozitivně :) :) :) ale jinak je to vždy tak že v reálu jdou duchové vidět víc než na fotkách protože to foťáky zkresluji :)
Tyyy jo no pokud s těmito příznaky nebudeš těhotná tak máš „zvlastni“ PMS :D já při PMS měla chuť sníst vše sladké doma :D teď sladké nemůžu ani cítit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.19 16:35
@Michaela02993 píše:
@_Kája90 no dušíček vidět jde :) :) :) byl v limitu? :) :) :) já Teda ladymax moc nevěřím :) :) na něm jsem neměla nic a na mamatestu krásný duch takže se k tomuhle testu moc nestavim pozitivně :) :) :) ale jinak je to vždy tak že v reálu jdou duchové vidět víc než na fotkách protože to foťáky zkresluji :)
Tyyy jo no pokud s těmito příznaky nebudeš těhotná tak máš „zvlastni“ PMS :D já při PMS měla chuť sníst vše sladké doma :D teď sladké nemůžu ani cítit :D

Byl do pěti minut! :mrgreen: Řádně v limitu. Myslíš, že mám zkusit koupit jinou značku?
Když jsem byla poprvé těhotná, slabou čarku, ale dobre viditelnou mi ukázal už po 2 dnech zpoždění :think:
Naopak kdyz jsem testovala v předchozích měsících byl bílý jak sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 16:37

@_Kája90 tak klidně zkus jinou značku :) :) :) já jim nevěřím těm maxum ale můžou být v pohodě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.19 16:44
@Michaela02993 píše:
@_Kája90 tak klidně zkus jinou značku :) :) :) já jim nevěřím těm maxum ale můžou být v pohodě :) :)

A co digitální test? Máš nejakou zkušenost s Clear Blue?
Píšou že zachytí Hcg už čtyři dny před očekávanou MS a přitom citlivost je těch 25. Přitom klasický papírový má citlivost 10 ale použití doporučuji až první den vynechane MS. Jsem z toho jelen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 16:48

@_Kája90 vyšel mi cca 6 dní před MS :) :) :) takže to není o tom že zachytí hcgi 4 dny před MS ale jakmile HCG v těle je, test ho zachytí kdykoliv :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 20:24

@Michaela02993 28 a teď 32, včera duch, dneska total negativní tak asi už testy ani nebudu zkoušet, pak je to akorát zklamání hrozny 😶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.1.19 20:31

@Milla44 znám to a myslím že to zklamání tu zná i většina holek z celého mimina. Ale nezoufej, vždy může být hůř. Hlavně příroda ví co dělá a věř mi že to přijde když to nejmíň čekáš, bohužel tě nemám jak jinak utěšit a vím že tyhle slova se říkají lehce ale poslouchají o dost hůř, ale ber to odemne jako od ženy která to po roce snažení právě vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 20:47

@Michaela02993 to chápu, podle mě hodně dělají i doktoři, mě celou dobu tvrdí, že mi to nepůjde, to vždycky povzbudí teda :nevim: uvidíme, nechci přestat doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí